Snimci egzekucija ISIS-a sve popularniji u školama, deca migranti prete učiteljima noževima!

Snimci egzekucija ISIS-a sve popularniji u školama, deca migranti prete učiteljima noževima!

Nemačke škole u kojima su migranti većina polako se otržu kontroli, kaže predsednik nemačke asocijacije učitelja, Hajnc Peter Meidinger (Heinz-Peter Meidinger) prenosi Bild.

Ilustracija (Foto: Screenshot)

U intervjuu Meidinger kaže da je broj napada na učitelje u školama u kojima su migranti većina raste i da nekoliko škola traži da im se obezbedi privatno obezbeđenje. Neka deca nose sa sobom noževe i suzavac u vidu spreja.

Na pitanje o skorašnjem skandalu, da li su snimci na kojima učenici po školama šire snimke na kojima ISIS seče glave ljudima izolovani slučajevi, predsednik asocijacije učitalja kaže:

„Nažalost to više nisu individualni slučajevi, te snimke gledaju i najmlađi studenti u osnovnim školama. Takve stvari postoje u brojnim školama Nemačke. Jedna stvar je sigurna, video snimci okrutnog nasilja su preko društvenih mreža odavno ušli u živote učenika“. Na aplikacijama kao što su WhatsApp, klipovi kao što su ISIS-ova sečenja glava se šire brzinom šumskog požara“.

Meidinger kaže da polarizacija raste, „Jevrejska devojčica je dobila pretnje smrću od strane kolege iz razreda da će je ubiti, ponovo i ponovo imamo anti-semitske napade u Berlinu“.

Pojedine nemačke škole su uposlile privatno obezbeđenje, kako Meidinger kaže to se krši sa osnovnim pojmom pedagogije, ali je opet nužda kada deca izbeglice nose noževe i suzavac.

Izvor: Dnevna Gazeta/ Glas Evrope/Bild

Više o ovoj vesti možete pročitati na engleskom klikom OVDE:

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite