NORMALIZACIJE PEDOFILIJE: Dečak (11) izvodi striptiz u gej baru, odrasli bacaju novac na njega! (VIDEO)

NORMALIZACIJE PEDOFILIJE: Dečak (11) izvodi striptiz u gej baru, odrasli bacaju novac na njega! (VIDEO)

Snimak pedofilije u gej baru izazvao je ogorčenje širom svete.

Dečak star samo 11 godina koji za sebe kaže da je transrodan, popeo se sa ženskom perikom na binu i počeo da pleče i bez odeće. Istovremeno odrasli klijenti gej-trans bara euforično aplaudiraju i daju novac maloletnom detetu. Dok pleše na muziku benda No Doubt dok je skidao odeću, a oko maloletnog deteta su razbacane novčanice na bini.

Ne radi se o običnom dečaku, naime jednaestogodišnjak je poznat medijima. Njegovo „umetničko“ ime je Desmond is Amazing, main stream mediji su nahvalili dečaka za novodnu hrabrost jer se javno identifikuje kao devojčica. Dečak je postao zvezda LGBT pokreta. Ipak kritičari ovakve prakse ističu da se radi o dečijoj pornografiji i pedofiliji.

Rupol Andre Čarlsa jedan od najpoznatijih transvestira u Sjedinjenim Američkim Državama i uticajni aktivista LGBT političkih organizacija, nazvao je dečaka budućnošću Amerike.

Sporni gej klub se nije ogalsio povodom pedofilske prakse, a povodom skandala se nisu ogalasile ni LGBT organizacije kao ni službe za zaštitu dečijih prava.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite