LOVREKOVIĆ O ŽIVOTU FEMINISTKINJA: Godina prođe, ali orgazma nigde! (SLUČAJ DARKO STANIĆ)

LOVREKOVIĆ O ŽIVOTU FEMINISTKINJA: Godina prođe, ali orgazma nigde! (SLUČAJ DARKO STANIĆ)

Razumem vas, drugarice feminstkinje u potpunosti. Drugarice, sredovečne, kao i vi, ljuljaju decu, neke već i unuke – one slobodnije se „rokaju“ po separeima ili motelima na obodu grada. 

Piše: Tomo Lovreković

Dok one uživaju u ljubavnom zanosu, vi parafrazirate naslov knjige Žarka Lauševića: „Godina prođe, ali orgazma nigde“ – nejebica je, narodski rečeno, opaka bolest. Nezgodna, ostavlja bolest po psihu, naročito ovde gde se većina muškaraca drži one „daj bilo šta, samo da je rupa“, a vi opet ostajete uskraćene.

Ajde što nema akcije kada se pogase svetla, nego vas takve, nikakve, neće vala ni za držanje za ruke, romantične šetnje, bioskope, sms čavrljanja, ništa, jok, nula bodova. Ne smeta u toj situaciji vama što, kako tvrdite, mi zadrti Balkanci (grozne li laži, usput) gledamo žene kao inkubatore i hodajuće šporete – smeta vam što vas (a, ovo je zemlja džentlemena) niko ne gleda čak ni kao inkubator ni kao hodajući šporet. Ni to!

U takvoj situaciji, dabome, rađaju se psihički poremećaji, traži se izlaz: tamo gde nema prirodnog leka u dužini od 12 do 22 cm, ili onih sintetičkih što prepisuju doktori, služite se metodama nadri lekarstva: vehabijskim aktivizmom i džihad feminizmom. Za sebe, dabome, mogu reći da sam veći feminista od većine žena i to naročito ni ne krijem: za svaku sam slobodu žene, od oblačenja, preko ponašanja; verujem da ne postoji profesija gde su muškarci predodređeni da budu uspešniji od žena; verujem da svaka žena ima pravo da se profesionalno ostvari; verujem da su u vezi oba pola ravnopravna. Ali, vas, brate (jel ste sestre odavno prestali da budete), baš nevolim.

Zbog svega gore nabrojanog, u tim burkama feminizma, dok ste opasani eksplozivom satkanim od ženskih prava, umesto „Alah akbar“ vičete „Ravnopravnost“, što mu dođe na isto: koliko ludaci koji se raznose širom sveta pogrešno tumače divnu religiju Islam, toliko i vi naopako tumačite Rozu Luksemburg i družinu.

Da, brat Bata Gašić je napravio jednu simpatičnu šalu, čak i šmekersku – nije silovao, nije ponizio. Sprdao se, onako kako se svaki dan milion momaka u Srbiji sprda sa milion devojaka i još bitnije, OBRATNO! Da, Darko Stanić je u šali, blisku saradnicu, klepio po guzi, kako se to dešava u milion sličnih slučajeva, kako od strane muškaraca, tako i od strane žena. Zdravi ljudi to shvataju kao zdravu komunikaciju, zdravu šalu i zdravo zezanje. To je normalan čin, za normalne ljude i niko zbog toga nije ugrožen, niko se ne oseća zloupotrebljeno, napadnuto ili napastvovano. Naglasih za normalne ljude, valjda se zato, džihad aktivistikinje u tome i ne pronalazite.

Ostavite Darka na miru. I njegove saradnice. Ostavite nas, koji uživamo u životu u miru, ostavite nas vi, koji život prezirete. I umesto toga, ako baš hoćete da budete aktivistkinje, zapitajte se zašto nam se uvodi treći pol kod deteta, zašto se pederi hvataju po ulici, zašto nam se homoseksualizam promoviše u vrtićima i bavite se tim stvarima. Zdravije je. Možda i vama pomogne, nije kasno za izlečenje.

A, do tada, nemojte frustracije lečiti na sjajnom golmanu i sjajnom funkcioneru, a pre svega veoma kvalitetnom čoveku, koji svoj posao radi odlično. Nema potrebe.

Umesto toga, samo u Beogradu, imate makar trideset erotik šopova. Vibratori nisu naročiti skupiti. Odaberite model, kupite rezervne baterije, maksimalna brzina i zaključajte se kući. I nama i vama će biti lepše dok ste vi iza brave.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite