PRAVI ORGIJE NA KOKAINU: Tači ima 52 robinje u haremu i ni jedna nije Albanka!

PRAVI ORGIJE NA KOKAINU: Tači ima 52 robinje u haremu i ni jedna nije Albanka!

Harem se nalazi u podrumu zgrade na uglu ulica Šaip Spahija i Bedri Šala.

Hašim Tači, premijer takozvane države Kosovo, ima harem sa 52 seksualne robinje, prenosi portal srbin.srb. Devojke su tu da pružaju seksualne usluge Tačijevim prijateljima, stranim diplomatama, pripadnicima KFOR i Euleksa, a orgije umeju da potraju i po nekoliko dana.

Prema rečima jedne od devojaka, Ukrajinke N. M. (19), koja je uspela da se izvuče pošto je njena porodica za otkup platila 80.000 dolara, droga i alkohol sastavni su deo orgija, a Tači ume toliko da se uradi kokainom da jedva daje znake života.

Upravo je ova Ukrajinka ruskim obaveštajcima otkrila ovaj harem, smešten u centru Prištine, u podrumu zgrade na uglu ulica Šaip Spahija i Bedri Šala.

 Nijedna od devojaka nije Albanka. Nekoliko je njih s Balkana, desetak Ruskinja, jedna crnkinja iz Kameruna, dve Kineskinje. Tu se mesečno potroše kilogrami kokaina i drugih droga. Jedna devojka iz Kolumbije, koju su zvali Dolores, svoju neposlušnost platila je glavom – u zajedničkoj trpezariji, naočigled svih, iz pištolja ju je ubio jedan pripadnik Tačijevog obezbeđenja – ispričala je N. M.

Izvor: Alo

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite