EVROPA U ANARHIJI: Migranti davili nemačke policajce kako bi oslobodili uhapšenog kriminalca (VIDEO)

EVROPA U ANARHIJI: Migranti davili nemačke policajce kako bi oslobodili uhapšenog kriminalca (VIDEO)

Veliki broj video snimaka migrantskog nasilja za novu godinu u Nemačkoj koji su proteklih dana isplivali u javnost ohrabrio je Nemce da javno progovore o svakodnevnim incidentima koje prava migranti. 

Na društvenoj mreži Jutjub postavljen je snimak na kome se vidi grupa migranata koja se potukla sa nemačkom policijom zbog hapšenja drugog migranata, a u jednom trenutku migrant je prišao iza leđa policajcu i počeo da ga davi.

Nekoliko mladića unose se policajcima u lice i snimaju ih mobilnim telefonom tokom obavljanja službene dužnosti, sve dok jedan od policajaca nakon više verbalnih provokacija nije uzeo telefon od migranta. Zatim je nastala tuča i rvanje.

Jedan od migranata zgrabio je policajca i pokušao da ga obori na zemlju. Tokom guranja i šutiranja iz policijskih kola se iskrao migrant koga je policija prvobitno privela.

Iako je snimak lošeg kvaliteta, a kamera se stalno pomera može se jasno videti da je tokom tuče jedan od migranata prišao policajcu sa leđa provukao mu ruku ispod vrata i počeo da ga davi u takozvanom zahvatu „giljotina“, međutim nemački policajac se brzo otrgao. 

Za novu godinu u Kelnu migranti su izazvali nerede na železničkoj stanici, lomeći neonke i kante, a pored toga bacali su na Nemce petarde i rakete za vatromet dok u im dobacivali rasističke uvrede da su nacisti. Više o tome možete pročitati klikom OVDE.

Pored navedenog incidenta došlo je i do međuetničkih sukoba prilikom kojih su migranti pokušavali da oteraju nemačkog mladića sa sedišta u vozu dok su ga u gurpi šamarali. Pročitajte više o tom slučaju klikom OVDE.

 

Nasilje migranta nad policijom je sve učestalije u zemljama zapadne Evrope, a nedavno se na društvenim mrežama pojavio snimak migranata koji britanskom policajcu skaču po glavi.

Više o tome možete pročitati klikom ovde:

EVROPA U RATNOM STANJU: Migranti linčovali policajca, skakali mu po glavi (VIDEO)

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite