IMA NOVU ŽENSKU? Bil Klinton uhvatio transvestita oko struka, na licu smešak! (FOTO)

IMA NOVU ŽENSKU? Bil Klinton uhvatio transvestita oko struka, na licu smešak! (FOTO)

Čudna fotografija bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država sa transvestitom počela je da kruži društvenim mrežama i privukla je pažnju i komentare velikog broja ljudi.

Bil Klinton fotografisao se u krajnje čudnoj pozi sa travestitom, to jest osobom koja negira svoj biološki rod i veruje da je žensko. Način na koji se Klinton fotografisao izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Četrdeset i drugi predsednik Amerike poznat je po raskalašnom seksualnom životu, aferi sa Monikom Levinski, ali i brojnim optužbama žena da ih je seksualno zlostavljao. Čak četiri žene su direktno optužile Klintona za silovanje, dok je njegova supruga Hilari uprkos deklerativno feminističkim stavovima optužena da je otvoreno pretila žrtvama u cilju da zataška aferu.

Nije iznenađujuće da je nova fotografija Klintona sa muškarcem transvestitom izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama.

Bil Klinton je osobu na fotografiji prilikom slikanja čvrsto uhvatio oko struka i prigrlio je ka sebi do te mere da se dodiruju stomacima. Istaknuti član Demokratske stranke u isto vreme ima misteriozni smešak na licu. Evo kako su Amerikanci na Tviteru prokomentarisali fotografiju:

-Hilari je poslednji put ovako uhvatio 1978 godine

-Bil ima novu žensku, Monika i Hilari teše jedna drugu

-Želim da me nađem nekoga ko će da me gleda kako Bil gleda transvestita

-Ovakav perverzni smešak ne možete da vidite ni u erotskim filmovima

-Jadan čovek ne zna u šta se upustio, kada Hilari ovo vidi neće se dobro provesti. Pretićemu da smrću kao što je radila i onim sirotim ženama koje je Bil silovao.

-Kako transrodne žene prave decu? Trljaju se stomacima.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite