SABLASAN SNIMAK: Evo kako se Babićev auto zakucao u druga kola! (VIDEO)

SABLASAN SNIMAK: Evo kako se Babićev auto zakucao u druga kola! (VIDEO)

Za izazivanje nesreće osumnjičen je Babićev vozač D. S. (35)

Policija je danas uhapsila vozača direktora Koridira Srbije Zorana Babića, zbog teške povrede bezbednosti saobraćaja.

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći na naplatnoj rampi kod mesta Doljevac, u blizini Leskovca, poginula je Stanika Gligorijević (52) iz knjaževačkog sela Debelica, a povređene su još četiri osobe među kojima i Zoran Babić.

Za izazivanje nesreće osumnjičen je Babićev vozač D. S. (35).

Na snimku koji su objavili beogradski mediji vide se dva vozila kako stoje na naplatnoj rampi. Strava se odigrala u deliću sekunde. Automobil Zorana Babića ih je smrvio, a u jednom od vozila nalazila se žena koja je preminula na licu mesta. Babićev auto udario je u „opel astru“, koja je odgurala „pasat“.

Vozač D. S. je upravljao „škodom superb“ u kojoj se nalazio Babić kada je na naplatnoj rampi umesto u kanal u kojem se putarina naplaćuje elektronski, ušao u onaj gde se plaća gotovinski i udario u „opel astru“ na čijem je zadnjem sedištu sedela nesrećna Stanika.

Od siline udarca koji je bukvalno razneo zadnji vozila, Stanika je preminula na licu mesta a iz gomile zgužvanog metala morali su da je izvlače vatrogasci.

Teško je povređena i njena sestra M.A. (54) koja je bila na mestu suvozača dok je njen zet S.A. (48) zadobio lakše povrede. Lakše je povređen i S.S. ( 64) koji je bio za volanom svog „folksvagen pasata“ kada ga je otpozadi usled lančanog sudara udarila „opel astra“.

Zoran Babić popodne je podneo neopozivu ostavku.

Izvor: Kurir

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite