Vlasnik auta je firma Kosmajca, sumnje da je Babić vozio prilikom udesa!

Vlasnik auta je firma Kosmajca, sumnje da je Babić vozio prilikom udesa!

Zoran Babić autom u vlasništvu kompanije Dragoslava Kosmajca izazvao nesreću na naplatnoj rampi? 

„Postoje osnove sumnje da je Zoran Babić bio na mestu vozača prilikom udesa na naplatnoj rampi i zato i jeste povređen, a njegov vozač, za koga se tvrdi da je vozio nije.“, kaže Nemanja Petrović, predsednik Beogradskog fronta.

Naime Nemanja Petrović objavio je na društvenoj mreži fejsbuk, da je prema mišljenju veštaka vozio Babić, a ne njegov vozač.

„Ako uzmemo da je mesto nesreće bilo blokirano u najkraćem mogućem vremenskom periodu, da nema snimaka sa prednje kamere sa naplatne rampe i da je isti brže bolje podneo ostavku sve ukazuje na to da je upravo Zoran Babić prouzrokovao nesreću u kojoj je jedno lice izgubilo život!“

Tragom te objave kontaktirali smo Nemanju Petrovića koji je predsednik Beogradskog fronta odakle dolaze te insinuacije.

„Razgovarao sam sa mnogo stručnih ljudi koji kažu da nije moguće da pri takvom udarcu, vozač ne bude povređen, a kako saznajemo Babićev vozač je prošao bez povreda, a povređen je upravo Zoran Babić. To dovodi u sumnju da je upravo on i vozio auto i da njegovom hitnom ostavkom neko prikriva daleko veću odgovornost“, kaže Petrović.

„ Takođe postoje saznanja i priča se da je vlasništvo automobila“ škoda superb“ privatna bugarska firma Trace Group, a da je zapravo vlasnik te kompanije Dragoslav Kosmajac.

„Zahtevamo od nadležnih institucija , kako bi se prekinula svaka dalja nagađanja, kao i spekulacije oko odgovornosti za ovu nesreću da hitno izađu sa istinitim informacijama i da prestanu da prikrivaju greške svojih političkih saradnika od odgovornosti!“, poziva Nemanja Petrović iz Beogradskog fronta.

Mediji su objavili i da je Srđan Aleksić vozač „opel astre“ u čijem autu je bila i Stanika Gligorijević, koja je poginula na licu mesta i čija je supruga Mirjana u komi rekao da je Babićev vozač u kolima hitne pomoći gde su sreli nije ni reč rekao na pitanje „Da li nas ti poubija, brate?“.

Suprug poginule Stanike, Velimir Gligorijević, izjavio je za medije da je ogorčen jer je na medijim sve vreme slušao o Babiću, a da je tek uveče i to preko „veza“ uspeo da sazna da je njegova supruga poginula.

Pročitajte i šta su iz Koridora Srbije odgovorili na informaciju da je Babić bio u vozilu investitora, „bez blinkera“
Koridori Srbije saopštili su da je to što je njihov direktor Zoran Babić u saobraćajnoj nesreći kod Doljevca bio u automobilu bugarske firme Trejs, koja je jedan od izvođača radova na Koridoru 10, „uobičajena praksa u međunarodnim ugovorima u celoj Evropi i svetu“.

Prema toj ugovornoj obavezi, izvođači su dužni da obezbede opremu i vozila za potrebe investitora i inženjera (nadzornog organa), a u cilju realizacije projekta, objasnili su Koridori Srbije. To javno preduzeće ističe da predstavnici investitora i inženjera tu opremu i vozila koriste tokom cele realizacije projekta, „a oni potom postaju vlasništvo investitora tek po završetku svih radova i okončanju ugovora“piše Danas.

Izvor: www.jutarnjiglasnik.info

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite