SRPSKA DESNICA: Jel se za bolji ekonomski standard bori parolom Vojvodina Republika?

SRPSKA DESNICA: Jel se za bolji ekonomski standard bori parolom Vojvodina Republika?

“Postoje anomalije u sistemu koje treba promeniti, postoji i opravdano nezadovoljstvo u narodu, ali nepostoji opravdanje i izgovor za rušenje države i ustavnog poretka” kaže za naš portal Mihailo Janjić, jedan od najmlađih činilaca naše političke scene i visoki funkcioner Srpske desnice.

Foto: Facebook

Kada govorimo o nezadovoljstvu naroda i problemima koji očigledno postoje u sistemu, toj temi smatram treba vrlo oprezno i racionalno pristupiti. Zdrava i realna kritika uvek je dobra po društvo i sistem, ali zloupotreba takve kritike i nezadovoljstva naroda, sa političkom pozadinom i stranim uticajem, vode ne ka promeni vlasti, režima, sistema već isključivo ka rušenju države, što je nedopustivo!

Vlast, stranka, predsednik, premijer, ministar… mogu biti loši i kao takvi su zamenljivi i prolazni, ali država je bez mandata, jedna i nepromenljiva.

Protesti koji se održavaju pod nazivom “1 od 5 milion” udžbenički su primer pokušaja narušavanja ustavnog poretka i rušenja države. Vešala, uvrede, pretnje… nisu način da se reše anomalije, a nažalost oni su postali statut i jedini šablon delovanja prozapadne opozicije i nezadovoljnog naroda koji je u očiglednoj zabludi.

Da li se bolji ekonomski status traži sa parolom “Vojvodina republika”, sa napadima na njima neukusne medije, sa uvredama najniže vrste, pretnjama i vešalima… to mnogo više govori o statusu antidržavnog delovanja, što je i jedini smisao ovih protesta.

Foto: Facebook

 

Nezadovoljni narod predvode odnarodovani, neradnici – radnike, siti – gladne, napijeni – žedne, obučeni – gole i bose… i zbog toga ostaje samo žal za još jednom prilikom da se nedostaci u društvu isprave.

Zašto organizatori protesta ne govore na svojim skupovima, plašeli se možda da ih ni oni koje su izveli na ulicu ne podnose. Zamislite da arhitekta mosta, ne sme da pređe preko građevine koju je konstruisao.
Oni su loše arhitekte nestabilne političke platforme koje nude!

Mnogoćemo Vučića promenuti, ali plašim se da našu narav nećemo nikad!

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite