Migrant provalio u pogrebno preduzeće i imao seks sa leševima!

Migrant provalio u pogrebno preduzeće i imao seks sa leševima!

BBC News prenosi da je migrant Kasim Khuram osuđen zbog upada u prostorije pogrebnog preduzeća i seksa sa lešem.

Kasim Khuram upao je u pogrebno preduzeće u Birmingemu 11 novembra, podigao poklopac na sanduku i vršio seksualne radnje nad lešem preminule žene. Dvadeset-trogodišnji migrant osuđen je na 6 godina zatvora.

Presudu je doneo kraljevski sud u Birmingemu, a sudija Melburn Inman rekla je da je zločin povredio sve granice ljudskosti. „Nisam uspela da pronađem sličan slučaj. Bilo mi je teško da smislim bilo šta što bi bilo gore od onoga što je osuđeni uradio. Ovo je zločin prema dostojanstvu preminule“ rekla je sudija.

Khuram je provalio u pogrebno preduzeće u 3 sati noću. Poremetio je brojne sanduke i oskrnavio je leševe dve žene. Uhapšen je nakon što je alarm u pogrebnom preduzeću aktiviran, a policija je zatim došla na lice mesta.

Džon Askev predstavnik policije Vest Mindland rekao je da je za njega zločin „užasavajuć i uznemirujuć“. Porodice žrtava su rekle novinarima da osuđenika smatraju za monstruma i da im je zavrnu nož uboden u srce, nakon gubitka voljenih članova porodice.

Migrant je priznao seksualnu penetraciju leševa i provalu, a sud ga je obavezao da se registuruje u registar seksualnih predatora u narednih 10 godina.

Izvor: Dnevna Gazeta/Glas Evrope/BBC

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite