NISAM KRIV SAMA SE ZAKLALA: Migrant izbo devojku 14 puta, odbila da pređe na islam!

NISAM KRIV SAMA SE ZAKLALA: Migrant izbo devojku 14 puta, odbila da pređe na islam!

Ahmad S. prvo je negirao odgovornost za ubistvo svoje devojke i tvrdio je da se sama povredila nožem.

Ilegalni migrant u Nemačkoj star 29 godina usmrtio je svoju maloletnu devojku staru 17 godina jer nije htela da pređe na njegovu veru, to jest da se konvertuje u islam.

Ahmada S. iz Avganistana sud distrikta Flensberg osudio je za ubistvo. Tokom suđenja ustanovljeno je da je 11 godina stariji od godina koje je tvrdio da ima. Migrant je policiji rekao da ima 18 godina i da je bio samo 2 godine stariji od maloletnice.

Njegova bivša devojka kojoj je policija rekla samo ime Mireille ubodena je 14 puta nožem u njenom stanu, nakon što je odlučila da više ne želi da bude u vezi za migrantom.

Sud je utvrdio da je motiv za ubistvo Avganistanca bio to što je pronašla novog dečka, jer je Ahmad želeo da kontroliše svaki aspekt njenog života, a zahtevao je i da pređe na islam što je devojka odbila.

Migrant je u toku saslušanja menjao iskaz, pa je kasnije tvrdio da se devojka nije sama povredila nožem (14 puta) već da ju je neko drugi ubio.

Azilant je primljen u Nemačku 2015 tvrdeći da je dete izbeglica, bez pratnje odraslih. Ekspert forenzike Sabin Gumpert svedočila je pred sudom da po njenoj proceni Ahmad ima najmanje 21 godinu, a da se ne bi iznenadila i da je star 30 godina.

Mireille i Ahmad su bili par dve godine dakle Avganistanac je sa žrvom ušao u vezu kada je imala samo 15 godina dok je on tada imao 28.

Zločin je počinjen 12. marta 2018 godine. Uprkos negiranju odgovornosti i tvrdnjama da se sama ubola nožem, dokazi sa mobilnog telefona i sigurnosnih kamera razotrkili su ubicu. Ubici iza Avganistana izrečena je kazna doživotnog zatvora.

Izvor: Dnevna Gazeta/The Sun

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite