TRAMP PONIŽAVAO KLINTONA U BELOJ KUĆI: Vidite ovde je Monika p*šila Bilu…

TRAMP PONIŽAVAO KLINTONA U BELOJ KUĆI: Vidite ovde je Monika p*šila Bilu…

Tokom prijema zvaničnika u Belu Kuću predsednik SAD Donald Tramp svojim gostima pokazuje mesto na kome je Monika Levinski oralno zadovoljavala Bil Klintona, pišu američki mediji.

Donald Tramp uživa da svojim gostima pokaže malu turu Bele Kuće, a glavno zadovoljstvo daje mu ponižavaje Bil Klintona. Kako prenosi Vašington Post kada po prvi put primi nekog od senatora, kongresmena ili prijatelja Tramp im obavezno pokazuje mesto na kome je tadašnji predsednik Bil Klinton imao seksualne odnose sa Monikom Levinski.

Klif Sims bivši saradnik Trampa rekao je da je bio prisutan kada je predsednik SAD jednom TV novinaru rekao „Kažu mi da je ovo mesto gde su Bil i Monika…“.

Još 3 osobe tvrde da im je Tramp pokazivao Belu Kuću govoreći o seksualnoj aferi Klintona, a ponekad ulazi i u duže razgovore na tu temu sa svojim gostima, prenosi Vašington Post.

Monika Levinski je izašla u javnost sa pričom da je od novembra 1995 do marta 1997 imala 9 seksualnih odnosa u Ovalnoj kancelariji, dok je stažirala u Beloj Kući.  Bil Klinton je dugo negirao navode da bi kasnije suočen sa velikim brojem dokaza priznao da su se odnosi desili.

Tramp po svemu sudeći veoma voli Belu Kuću i često daje duge ture gostima, a u avgustu 2017 godine na renoviranje Bele Kuće uložio je 1.75 miliona dolara.

Izvor: Dnevna Gazeta/Dejli Mejl

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite