Nogo ignorisao policiju, pa šetao Beogradom sa vešalima (VIDEO)

Nogo ignorisao policiju, pa šetao Beogradom sa vešalima (VIDEO)

Na objavu na Tviteru ministra policije Nebojše Stefanovića da narodni poslanik Srđan Nogo nije bio u policiji kako bi se prijavio da je nosio vešala na protestu „Jedan od pet miliona“, reagovao je funkcioner Dveri koji je objavio i imena tužioca s kojim je razgovarao. Objavio je i fotografiju sa maketom vešala i pozvao policiju da ga uhapsi.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da jedan od funkcionera pokreta Dveri i poslanik te stranke u Skupštini Srbije Srđan Nogo nije bio u zgradi gradske policije u Beogradu kako bi se prijavio da je nosio vešala na protestu „Jedan od pet miliona“, već da je bio ispred te zgrade.

„Netačni su vam podaci. U ponedeljak u 11 časova sam ušao u zgradu gradskog SUP-a, gde mi je inspektor javnog reda i mira rekao da sačekam. Ostao sam tri sata. Mogu navesti imena inspektora i policajaca sa kojima sam razgovarao. Takođe, telefonski sam razgovarao sa tužiocem Jelenom Biorčević Cerović“, naveo je Nogo.

On je vešala izneo večeras i napisao – uhapsite me.

Maloletni mladić koji je priveden zbog toga što je na protestu u subotu nosio maketu vešala, sinoć je pušten na slobodu, a Nogo je na Tviteru napisao da je još prošle nedelje obavestio policiju da je on nosio vešala, a ne dečak.

Nogo je poručio da vešala makete da više niko nikad u Srbiji ne bi mora da se ubije zato što ne može da prehrani decu. Ovo je politička metafora – rekao je narodni poslanik Dveri.

Snimak možete videti na 35 minuta i 30 sekundu:

Veličanstven live u kome najbolje možete da zaključite koliko je ljudi bilo na ovom protestu…Takođe na kraju spontani intervju sa narodnim poslanikom Srđanom Nogom…#Beograd #1Od5Miliona #PočeloJe #DoleDiktatorŽivelaSrbija #AbdicirajKraljuSvegaŠtaTiPadneNaPamet #Sikter

Gepostet von Srbija protiv diktature am Samstag, 9. Februar 2019

Izvor: N1/Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite