NOŽ POD GRLO: Beograđanka brutalno silovana, Afrikanci se zatim tukli sa policijom!

NOŽ POD GRLO: Beograđanka brutalno silovana, Afrikanci se zatim tukli sa policijom!

Osamnaestogodišnja devojka K.S. iz Beograda silovana je danas popodne u ulici Nikole Đurkovića na Voždovcu, a za ovaj gnusni čin je osumnjičen državljanin Nigerije Viktor Mesi (1988). Migranti su nakon dolaska policajaca pružali otpor prilikom hapšenja.

Ilustracija (Foto: Pixabay)

K.S. (2001) je silovanje prijavila policiji danas oko 16 i 45. Ona je policiji objasnila da je, u vreme kada je bila sa svojim poznanikom I. G. (1989) iz Somalije, primila poziv od Viktora Mesija, koji im je zapretio da će objaviti eksplicitne snimke na kojima je K.S.

Na taj način je K.S. namamio da dođe kod njega u ulicu Nikole Đurkovića na Voždovcu, a zatim ju je silom, uz pretnju nožem, uvukao u kuću.

Mesi je devojku, držeći joj nož na vratu, odveo u spavaću sobu, gde ju je silovao, posle čega je K.S. uspela da se otrgne i pobegne.

Posle prijave, patrola policije je otišla na lice mesta, i u kući zatekla Viktora Mesija i A. M. (1990) državljanina Somalije, u vidno pijanom stanju, koji su policiji pružili otpor prilikom hapšenja.

Kako saznajemo, Mesi i A.M. su uhapšeni, a u policiju je takođe odveden i I.G. Uviđaj o ovom događaju je u toku.

Više o problemima migracije, masovnim zlostavljanjima žena u EU od strane migranata i šta sve stoji u kontroverznom sporazumu UN iz Marakeša, čiji je potpisnik i Srbije pogledajte u sledećem snimku:

Izvor: Kurir/Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite