Uhapšena pred autističnim detetom dok je dojila bebu, rekla je transvestitu da je muško! (FOTO)

Uhapšena pred autističnim detetom dok je dojila bebu, rekla je transvestitu da je muško! (FOTO)

Majka dvoje dece je uhapšena pred svojom decom i odvedena u pritvor 7 sati nakon što je transvestita koji za sebe tvrdi da je žena, nazvala muškom zamenicom „on“. 

Foto: Pixabay

Trojica policajaca uhapasili su Kejt Skotov (Kate Scottow) i odveli je u policijsku stanicu na ispitivanje oko njene rasprave na Tviteru oko navodnog vređanja i „mržnje“. Kejt je nazvala transvestita S. Hejden muškarcem što sugeriše i njegova biologija jer kao rođeni muškarac ima XY hromozome.

Žena je ponižavana u policijskoj stanici, a nadležni su joj uzele fotografije, uzorak DNK i otiske prestiju nakon čega je pištena ali ostaje pod istragom. Slučaj je izašao u javnost 2 meseca nakon hapšenja jer policija i dalje nije vratila mobilni telefon i laptop uhapšenoj ženi, što ometa njene master studije iz forenzičke psihologije.

Gospođa Skotov je na forumu Mumsnet (Mame-net) napisala da joj je uručeno rešenje suda da joj je zabranjeno da se obraća transvestitu koji je prijavio, kao muškarcu. „Uhapšena sam u svojoj kući, došlo je troje policajaca bila sam pred autističnom ćerkom starom 10 godina, dok sam dojila sina koji ima 20 meseci“ napisala je majka.

„Bila sam u pritvoru 7 sati u ćeliji bez sanitarnih sredstava koja su mi trebala, kasnije sam intervjuisana i puštena ali sam još pod istragom…Uhapšena sam za uznemiranje i malicioznu komunikaciju, jer sam nekoga nazvala pogrešnom zamenicom na Tviteru“ piše Kejt Skotov o neprimerenom tretmanu policije i problemu jer je transvestita nazvala „on“.

Uhapšena majka (Foto: Facebook)

Ovo nije izlovan slučaj, pisac komedija Grejam Linehan dobio je upozorenje policije zapadnog Jorkšira nakon što ga je isti transvestitski NVO aktivista Stefani Hejden prijavio jer je koristio njegovor predhodno ime na Tviteru.

Viši sud je prema pisanjima novina The Mail objasni da je majka dvoje dece vodila „kampanju targetiranog uznemiravanja“ protvi „“gospoćice Hejden“ motivisanu njenim „transvestitskim statusom kao žene“. Ovakvo obrazloženje policije da pojedinci nemaju pravo da se izraze kako žele i pravo na slobodu govora samo zato što neko tvrdi da je time uvređen, porbudilo je duhove prošlosti, pa brojni komentari Engleza na navedenu vest govore da su vlast i sudovi preuzeli metode direktno iz nacističkih i komunističkih priručnika kako ugušiti slobodu govora.

NVO aktivista (Foto: Facebook)

Kejt Skotov ističe da nije kriva za uznemiravanje Hejdena i ističe da je samo iznela svoje mišljenje o polu to jest rodu navedenog transvestita i tome da ona veruje da je namoguće promeniti pol uprkos operacijama jer ga određuje DNK.

Izvor: Dnevna Gazeta/Dejli Mejl

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite