Devojka koju je silovao migrant u šoku bežala ulicom, onda je naišla patrola!

Devojka koju je silovao migrant u šoku bežala ulicom, onda je naišla patrola!

Osamnaestogodišnja devojka K. S. (18) silovana je juče popodne u stanu u Ulici Nikole Đurkovića na Voždovcu, a kao osumnjičeni priveden je Nigerijac V.M. Dramatični incident okončan je kada se nesrećna devojka otrgla iz ruku Nigerijca, istrčala iz kuće i naletela na dežurnu patrolu i policajce Marinu Starčević i Marka Jovanovića.

Foto: Facebook

Gnusan incident dogodio se juče popodne na Voždovcu. Jedna devojka uzrasta 18 godina, uz pretnju nožem, silovao je državljanin Nigerije u iznajmljenom stanu. U istom stanu boravio je još jedan mladić, državljanin Somalije.

Nakon što je nesrećna devojka uspela da se ortgne iz kandži migranta, istrčala je na ulicu pozivajući policiju. U tom trenutku, srećom, naišla je na patrolu Policijske stanice Voždovac, u kojoj su bili policajka Marina Starčević i Marko Jovanović.

Njih dvoje su odmah reagovali videvšu usplahirenu devojku, te su se uputili ka kući u kojoj se dogodilo zverstvo, pozivajući usput kolege iz interventne jedinice.

Policija je u kući zatekla Nigerijca V.M. i A. M. (29) državljanina Somalije,  koji su pružali otpor prilikom hapšenja. Bili su drski, a osumnjičeni je pokušao da pobegne sa lica mesta.

Policajci su ubrzo savladali obojicu i njima su stavljene lisice na ruke, a nesrećna devojka je zbrinuta.

Više o problemima migracije, masovnim zlostavljanjima žena u EU od strane migranata i šta sve stoji u kontroverznom sporazumu UN iz Marakeša, čiji je potpisnik i Srbije pogledajte u sledećem snimku:


Izvor: Blic/Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite