Brnabić žestoko izviždana u Orašcu, protivnike razgraničenja nazvala fašistima! (VIDEO)

Brnabić žestoko izviždana u Orašcu, protivnike razgraničenja nazvala fašistima! (VIDEO)

Premijerka Ana Brnabič žestoko je izviždana tokom svog govora na ceremoniji u Orašcu. Okupljeni su skandirali „izdaja, izdaja“ povodom plana Aleksandra Vučića da se Srbija razgraniči sa Albanima na Kosovu, a nosili su i transparent „Vučiću, izdao si Kosovo“, premijerka u vladi SNS nazvala je okupljene demonstrante fašistima. 

Vidno besna Branbićka, političke protivnike koji su nosili transparent Vučiću izdao si Kosovo i zvižducima propratili njen govor u Orašcu nazivala je fašistima, a istovremenu su iz publike i oni skandirali okupljeni predstavnicima vlasti da su fašisti.

Naime, dok se premijerka obraćala, jedna grupa ljudi, koja je nosila zastavu nevladine organizacije SNP Naši, zviždala je i uzvikivala – „izdaja“, „izdali ste Kosovo“ i „odlazite“.

Brnabić je, tokom govora, rekla da su danas u Orašac neki došli da zvižde, danas kada, kako kaže, treba da pokažemo jedinstvo za bolju budućnost.

Grupa građana, koja je držala i transparent sa napisom „Vučiću, izdao si Kosovo“, nastavila sa zvižducima, premijerka im se još jednom obratila, na kraju sa porukom da fašizam nikada neće pobediti u Srbiji.

Vi, koji ste došli ovde da zviždite ne čujete šta radimo za budućnost… Fašizam u Srbiji nikada neće pobetiti. Borićemo se protiv fašizma“, rekla je ona. Istovremeno Branbićki i njenim pristalicama demonstranti su dobacivali da su zapravo oni ti koji su fašisti.

Pročitajte još:

VELJA ILIĆ PORUČIO ŽELJKU MITROVIĆU: Ti si narkomansko govedo, a sin ti je ubica! (FOTO)
BEZ SAUČEŠĆA: Vučić se oglasio o blokadama rampi zbog Babića, dobio brutalan odgovor! (VIDEO)

Brnabić je navela da je Srbija mnogo propatila zbog fašizma i pretrpela velike žrtve. „Nećemo to tolerisati“, rekla je Brnabić i navela da se ona ponosi onime što je Srbija danas.

Ceo govor možete pogledati na sledećem snimku:

Izvor: Tanjug/Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite