HETEROFOBIJA I NOVE ZABRANE: Reč majka više ne pripada ženama!

HETEROFOBIJA I NOVE ZABRANE: Reč majka više ne pripada ženama!

Reč majka više neće smeti da se koristi u ženskom kontekstu, već pripada svakome ko želi da se deklariše kao majka uključujući i muškarce transvestite, istovremeno žena koja je rodila dete moćiće da se registruje kao njegov otac, saopštio je Ben Jeffey predstavnik ministarstva zdravlja, tokom procesa pred višim sudom u Velikoj Britaniji, a viši sud je potvrdio takvu odluku. 

Ben Jaffey iz minstarstva zdravstvene zaštite, je tokom sudskog saslušanja u procesu u kome žena koja za sebe tvrdi da je muškarac (transvestit) tuži državu jer na prođaju nije uspela da se registruje kao otac, deteta koje je predhodno rodila.

Jaffey je tokom saslušanja rekao višem sudu u Londonu da „biti majka više nije rodni termin…muškaraca takođe može biti majka“. Ova zastrašujuća izjava koja se kosi sa biologijom samo je epilog decenija promocije LGBT ideologije i ideje da društvo mora iz fundamenta menjati po merama samoproklamovanih „ugroženih manjina“. Ovakva odluka naišla je na brojne kritike i osude, a protivnici je karakterišu kao širenje netrpeljivosti prema heteroseksualcima i prisiljavanje većine da prihvati fantazije LGBT pokreta i ultra-liberalnih organizacija.

Žena koja nije imenovana osim inicijalima T.T. je samohrani roditelj i sada živi kao samoproklamovani muškarac. Majka tansvestit tvrdi da je nad njom izvršena diskriminacija, jer je prilikom porođaja navedeno da je ona majka deteta, a želi da bude otac.

Tužba za kršenje ljudskih prava je bila uspešna i odlukom suda dete će biti prvo u istoriji Velike Britanije koje nema majku već samo oca. Ben Jaffey je rekao da je T.T. imala „legitimne i iskrene ciljeve“ i da će odluka suda promeniti sadašnji način beleđenja matične knjige rođenih.

Izvor: Dnevna Gazeta/Dejli Mejl

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite