MOTKE I KAMENICE: Policajka slučajno završila među Žutim prslucima, čekao je linč! (VIDEO)

MOTKE I KAMENICE: Policajka slučajno završila među Žutim prslucima, čekao je linč! (VIDEO)

Snimak načinjen kamerom mobilnog telefona od strane jedne policajke u Lionu pridobio je veliku pažnju ljudi na društvenim mrežama sa skoro pola miliona pregleda.

Demonstracije Žutih prsluke digle su celu Francusku na noge. U gradu Lionu grupa demonstranata išla je autoputem, kada su naleteli na policijska kola koja su ostala zaglavljena zbog gužve u saobraćaju.

U vozilu se nalazila policajka koja je počela da snima demonstrante, a ubrzo su ka kolima počele da lete kamenice. Grupa demonstranata očito besna polcijskim nasiljem nad opozicijom u proteklih nekoliko meseci, počela je da napada automobil.

Pored kamenica demonstranti su se zaletali sa motkama i udarali po prozorima kola. Zatim je uključena rotacija, a policajci su pokušali da se probiju kroz gužvu, ali pojedini demonstranti nisu hteli da se pomere. Jedan od okupljenih je skočio na auto u pokušaju da razbije staklo.

ACTE 14 : Des policiers violemment pris à partie par des manifestants

🔴🇫🇷[ ACTE 14 ] LYON | Des policiers qui se trouvaient bloqués dans un embouteillage ont été violemment pris à partie par des manifestants à Lyon en marge de la nouvelle journée de mobilisation des "Gilets jaunes".

Gepostet von Lies Breaker am Samstag, 16. Februar 2019

Automobil je na kraju snimka uspeo da se probije do bezbednosti kada su stigli do grupe žandarma u opremi za razbijanje demonstracija.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite