JUNAČINE: Grupa migranata šamarala dečaka posle škole, pa ga onda pretukli (VIDEO)

JUNAČINE: Grupa migranata šamarala dečaka posle škole, pa ga onda pretukli (VIDEO)

Nekoliko migranata opkoliko je dečaka nada se vraćao kući nakon škole, zatim su počeli da ga šamaraju, a zatim udaraju pesnicama i šutiraju.

Belgijska opoziciona stranka Vlaams Belang objavila je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici video snimak na kome je grupa migranata okružila belgijskog dečaka i počela da ga iz lista mira krvnički udara.

U nasilju je učestvovalo najmanje troje migranata dvojica su udarali dečaka dok je jedan snimao prebijanje.  Nakon više udaraca po glavi dečak je pao na beton, a migrant ga je zatim udarao po glavi dok se mladić pokrio rukama po glavi u pokušaju da se zaštiti.

Po svemu sudeći policija i dalje nije uhapsila počinioce, jer Vlaams Belang poziva građane da pomognu u identifikaciji nasilnika. „Nedopustivo! Imigranti brutalno pretukli dečaka u Kortrijku. Podelite video da bi otkrili počinioce!“ stoji na nalogu opozicione stranke.

NAPOMENA: Ukoliko ne možete da pustite vide, moguće je ga je uklonila komanija Fejsbuk zbog cenzure društvenih mreža i novih pro-migracionih politika koje podržava ta firma. U tom slučaju pokušajte da pustite snimak klikom OVDE.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite