LAŽNE VESTI: Ana Brnabić je danas dobila sina, koji uopšte nije njen sin!

LAŽNE VESTI: Ana Brnabić je danas dobila sina, koji uopšte nije njen sin!

Srbiju su danas preplavile vesti da je premijerka Ana Brnabić dobila sina, ipak vest je apsolutno netačna i dizajnirana da obmane čitaoce.

Uprkos naporima domaćih medija da dete predstavi kao Brnabićkino ono jednostavno nije njeno. Šta se zapravo desilo, Milica Đurđić devojka Ane Brnabić je rodila svoje dete koje je prema pisanjima medija napravila vantelesnom oplodnjom, ali premijerka nije ni njegov biološki roditelj niti to može biti u pravnom smislu.

Imajući u vidu da je Đurđić svoje dete napravila vantelesnom oplodnjom, dete nema apsolutno nikakvo srodstvo sa Anom Brnabić. Pored toga što nije biološki roditelj deteta, zakoni u Srbiji ne dozvoljavaju roditeljstvo istopolnih parova pa Branbić po implikaiji po zakonima Srbije ne može da se upiše kao roditelj u naše matične knjige rođenih.

Matična knjiga rođenih je knjiga u koju se upisuje činjenica rođenja, sa sledećim podacima: lično ime i pol deteta;dan, mesec, godina, čas i mesto rođenja deteta.

U matičnu knjigu rođenih upisuju se i podaci o roditeljima (MAJCI I OCU) deteta, i to lično ime, državljanstvo, prebivalište i adresa stana. U matične knjige rođenih naknadno se upisuje: priznanje i utvrđivanje očinstva i materinstva.

Pročitajte još:

Uhapšene 4 osobe zbog nalepnica na LGBT centru, problem Kosovo je Srbija (VIDEO)
PONIŽAVANJE SRBIJE: Kosovska policija upala u centralnu Srbiju, vojska ni da pisne!
JUNAČINE: Grupa migranata šamarala dečaka posle škole, pa ga onda pretukli (VIDEO)

Kako mediji navode sin Milice Đurđić i za javnost nepoznatog oca nosiće ime Igor.

Izvor: Dnevna Gazeta/Blic

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite