POZIV DA DRŽAVA ODUZME BEBU: Lezbejski kvazi-brak Brnabićke ugrožava dete!

POZIV DA DRŽAVA ODUZME BEBU: Lezbejski kvazi-brak Brnabićke ugrožava dete!

Nakon objavljivanja vesti da je Milica Đurđić partnerka Ane Brnabić rodila dete, koje mediji predstavljaju kao zajedničko dete premijerke i Đurđićeve javnost je mahom negativno reagovala na ideju da će u istom stanu dve lezbejke odgajati dete, pa nije dugo prošlo do prvih poziva da reaguje centar za socijalni rad.

Nemanja Petrović predsednik Beogradskog fronta ističe da po zakonima u Srbiji nije dozvoljeno da istopolni parovi budu roditelji dece.

„Koliko ja znam, LGBT partnerima u Srbiji zakonski nije dozvoljeno da imaju decu. Neka me neko ispravi, ako nisam ispratio nove momente u zakonodavstvu. Budući da masovni mediji ovo prikazuju kao dete iz lezbejskog braka, radi se o vrlo grubom kršenju zakona“ kaže Petrović.

Kako ocenjuje Petrović socijalne službe po zakonu moraju da reaguju na ovakve stvari. Jer je pre svega povređen interes deteta.

Foto: Facebook

Ko će ga zaštititi? Gospodo, uzimate decu porodicama i majkama koje zbog teške ekonomske situacije ne mogu da se brinu o njima a dozvoljavate ovakve nakaradnosti – ističe predsednik Beogradskog fronta.

Pročitajte još:

LAŽNE VESTI: Ana Brnabić je danas dobila sina, koji uopšte nije njen sin!
Uhapšene 4 osobe zbog nalepnica na LGBT centru, problem Kosovo je Srbija (VIDEO)
PONIŽAVANJE SRBIJE: Kosovska policija upala u centralnu Srbiju, vojska ni da pisne!

Petrović kaže radi se o dubljem planu propagiranja istopolnih brakova. koji se uvlače velika vrata, to ne samo istopolni brakovi već i mogućnost istih da usvajaju i imaju decu.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite