Mihajlović izvređala heteroseksualce? Dete Anine partnerke je budućnost Srbije! (FOTO)

Mihajlović izvređala heteroseksualce? Dete Anine partnerke je budućnost Srbije! (FOTO)

Zorana Mihajlović koja obavlja funkcije ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture kao i podpredsednice vlade ispisala je glomazan tekst na svom Fejsbuk profilu u kome po svemu sudeći napada osobe koje su u negativnom kontekstu komentarisale lažnu vest da je Ana Brnabić postala roditelj i da je dobila sina. Korisnici društvenih mreža su krajnje negativno reagovali na status i ocenjuju ga kao širenje predrasuda prema heteroseksualcima. 

Heteroseksualna zajednica je reagovala krajnje negativno na manipulativne vesti o Brnabićkinom sinu, jer se radi o detetu koje nije njeno ni biološki gledano niti u pravnom smislu jer je po našim zakonima najstrožije zabranjeno istopolno roditeljstvo.

Mihajlovićeva je napala nepoznate korisnike duštvenih mreža da su navodno vređali dete, bez navođenja i jednog primera da se to desilo. Korisnici Fejsbuka i Tvitera su krajnje negativno reagovali na pismeni monolog ministarke optužbama da je njena izjava lukavo upakovano vređanje osoba heteroseksualane orijentacije.

Ministarka i podpredsednica vlada je poručila da je dete Brnabićkine devojke budućnost naše zemlje:

„Ako mislimo da kao društvo imamo budućnost, moramo biti sposobni za minimum saglasnosti oko nekih vrednosti i ciljeva“ rekla je Ministarka poznata po svojim ultra-liberalnim stavovima.

Nakon objavljivanja vesti da je Milica Đurđić partnerka Ane Brnabić rodila dete, koje mediji predstavljaju kao zajedničko dete premijerke i Đurđićeve javnost je mahom negativno reagovala na ideju da će u istom stanu dve lezbejke odgajati dete, pa nije dugo prošlo do prvih poziva da reaguje centar za socijalni rad.

Nemanja Petrović predsednik Beogradskog fronta ističe da po zakonima u Srbiji nije dozvoljeno da istopolni parovi budu roditelji dece.

„Koliko ja znam, LGBT partnerima u Srbiji zakonski nije dozvoljeno da imaju decu. Neka me neko ispravi, ako nisam ispratio nove momente u zakonodavstvu. Budući da masovni mediji ovo prikazuju kao dete iz lezbejskog braka, radi se o vrlo grubom kršenju zakona“ ocenjuje Petrović.

Više o toj vesti možete pročitati klikom OVDE.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite