NOVA LAŽNA VEST: Brnabićkin „sin“ nema srpsko ime, već ime iz Skandinavije! (FOTO)

NOVA LAŽNA VEST: Brnabićkin „sin“ nema srpsko ime, već ime iz Skandinavije! (FOTO)

Nakon debunkiranih lažnih vesti da je Ana Brnabić dobila sina, koji nije njen već sin Milice Đurđić nova lažna vest je plasirana da dečak ima PRAVO SRPSKO IME. 

Srbiju su juče preplavile vesti da je premijerka Ana Brnabić dobila sina, ipak vest je apsolutno netačna i dizajnirana da obmane čitaoce, ali po svemu sudeći čeka nas još mnogo manipulativnih informacija. Imajući u vidu da je Đurđić svoje dete napravila vantelesnom oplodnjom, dete nema apsolutno nikakvo srodstvo sa Anom Brnabić, a po zakonima Republike Srbije ona mu ne može biti ni roditelj.

Druga lažna vest je oduševljenje tabolida navodnim izborom PRAVOG SRPSKOG IMENA. Ipak ime koje je dete Milice Đurđić dobilo nije srpsko iako se koristi u našoj zemlji.

Dečak će nositi ime koje je nordijskog/skandinavsog porekla, a kasnije je prihvaćemo i među Slovenima u Rusiji. Radi se o imenu Igor koje je u svojoj izvornoj verziji  Ingvar ili u drugoj verziji Yngvar, a ne samo da nije srpsko nego nije ni slovensko već je samo prihvaćeno u Rusiji kao strano ime.

Pročitajte još:

Uhapšene 4 osobe zbog nalepnica na LGBT centru, problem Kosovo je Srbija (VIDEO)
PONIŽAVANJE SRBIJE: Kosovska policija upala u centralnu Srbiju, vojska ni da pisne!
JUNAČINE: Grupa migranata šamarala dečaka posle škole, pa ga onda pretukli (VIDEO)

Prva značajna istorijska ličnost koja je nosila ime Igor bio je sin Rurika vođe varangijske garde Vikinga koji su pozvani u današnju Rusiju kako bi vladali Slovenima.

Ime Igor se tek od nedavno koristi u Srbiji, ali definitivno nije srpsko.

Kako je preneta vest o pravom srpskom imenu dečaka možete pogledati klikom ovde:

BBC je takođe emitovao problematičnu vest o sinu Ane Brnabić i navodan intervju sa anonimnon lezbejkom koja je majka deteta.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite