NAKON PROTESTA TUČA: Radnici JKP napadnuti dok su skidali nalepnice protiv Vučića!

NAKON PROTESTA TUČA: Radnici JKP napadnuti dok su skidali nalepnice protiv Vučića!

Direktor JKP Gradska čistoća Marko Popadić potvrdio je informacije da su radnici ovog preduzeća napadnuti večeras posle protesta.

„Radnici JKP Gradska čistoća u okviru svojih redovnih aktivnosti uklanjaju otpad sa javnih i saobraćajnih površina posle održavanja javnih skupova. Tokom večerašnjih aktivnosti na čišćenju Terazijskog tunela od otpada koji su učesnici skupa ostavili i nalepnica kojima su zidovi tunela bili izlepljeni dogodio se incident. Oko 20.30 časova grupa od pedesetak nepoznatih lica napala je radnike JKP Gradska čistoća koji su čistili tunel“, rekao je Popadić u izjavi za Tanjug.

Kako je naveo, ova nepoznata lica su fizički i verbalno vređala i napadala radnike, otela im sredstva za čišćenje, šutirala vozila i lepila ih nalepnicama.

„Radnici našeg preduzeća decenijama čiste Beograd posle javnih skupova, jer je njihov posao da Beograd bude čist. Nikada se do sada nije desilo da ih bilo ko napadne i maltretira od učesnika bilo kog političkog skupa“, istakao je Popadić.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić na svom Facebook nalogu napisao:

„Radnike koji su posle završetka Đilasovog protesta čistili Terazijski tunel napala je grupa od pedesetak razularenih Đilasovih pristalica, maltretirala ih i vređala verbalno i fizički, šutirala vozila i lepila nalepnice po njima“, napisao je Vesić.

Izvor: Tanjug/Mondo

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite