PRINC HARI I SUPRUGA ODLUČILI: Naše dete će biti transrodno, tako ćemo ga odgajati!

PRINC HARI I SUPRUGA ODLUČILI: Naše dete će biti transrodno, tako ćemo ga odgajati!

Budući kralj/kraljica Ujedinjenog kraljevstva bi mogao da bude transvestit, barem će tome težiti njegovi roditelji prilikom odrastanja.

Megan Markle glumica koja je postala deo kraljevske porodice udajom za princa Harija kaže da će njeno dete nakon rođenja biti odgajano „rodno neutralno“ i bez nametanja  „rodnih stereotipa“ pišu britanski mediji.

Kako kaže njena bliska prijateljica za medija na ostrvu, glumica je otišla i korak dalje pa je tako naručila sobu koja je uređena rodno neutralno. Soba je obojena sivim i belim tonovima, kako navodno ne bi uticala na rod deteta ili gledajući sa druge strane da bi zapravo uticala na rod deteta tako da postane transrodno.

Kontroverzna glumica poznata je po svojim ultra-liberlnim stavovima, pa se tako mešala u kampanju američkih izbora 2016 napadajući Donalda Trampa inače oca dve ćerke da mrzi žene. Markle je tokom kampanje za izlazak Britanije iz EU bila tvrdokorni pristalica EU.

Članovi engleske kraljevske porodice po pravilu ne bi trebali da iznose političke stavove, zbog mogućeg otuđivanja dela stanovništva od ideje monarhije.

Pročitajte još:

TRIFUNOVIĆ: Dobio sam od Vučića poruku, da će mi „jeb*ti mater i polomiti noge“ (FOTO)
Dva minuta čistog nasilja, krvave glave od Evrobatina! (VIDEO – 4 MILIONA PREGLEDA)
BOJIMO SE DA ZASPIMO: Migranti nam pljačkaju crkve, upadaju u kuće i ostavljaju pustoš!

Ipak Megan Markle je nedavno imala i rasističke i auto-šovinističke ispade prema osobama evropskog porekla, kada je rekla da je „šokirana“ da među profesorima univerziteta ima najviše belih muškaraca i da je sistem „previše beo“, uprkos činjenici da je Britanija i dalje većinski Evropska zemlja pa po toj logici i profesori trebaju da budu većinski Evropljani.

Više o vesti možete pogledati na engleskom jeziku klikom OVDE.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite