OTAC ŽRTVE KOJU JE ZGAZIO MITROVIĆEV SIN: Morao sam na Pink, ubili bi mi drugo dete! (VIDEO)

OTAC ŽRTVE KOJU JE ZGAZIO MITROVIĆEV SIN: Morao sam na Pink, ubili bi mi drugo dete! (VIDEO)

Otac Andree Bojanić koju je automobilom usmrtio Aleksandar Mitrović kaže da je dobio pretnje, kako bi došao da gostuje na TV Pink.

U snimku koji je objavila produkcija Rikošet, Savo Bojanić otac ubijene Andree Bojanić koju je automobilom ubio sin Željka Mitrovića, u razgovoru sa Sašom Mirkovićem iz Rikošeta objašnjava zašto je bio na Pinku gost Ksenije Vučić.

Savo Bojanić objašnjava zašto je umesto da dođe na protest 6.-og oktobra ispred Pink TV morao da bude gost u Nacionalnom dnevniku kao i u emisiji kod Ksenije Vučić.

Kako kaže njegov sin je bio u problemu i da je mogao i njega da izgubi.

On saopštava Mirkoviću da je u Pink prinudno doveden kao i da to nije učinio, da bi ostao i bez drugog deteta.

Poučen time kako su stradale Ivana Bodrožić (dugogodišnja ljubavnica Željka Mitrovića) i njena majka Nada, Bojanić je odlučio da ode na Pink, pljune na svoje mrtvo dete da bi zaštitio sina – kažu u Rikošetu.

Bojanić je na TV Pink pre najavljenog protesta rekao da se njegovo ime navodno zloupotrebljava zarad protesta.

Nakon objavljivanja snimka razgovora na kome Bojanić objašnjava da je zbog pretnji odustao od govora na protestu ispre Pinka 6.oktobra prošle godine, oglasio se i jedan od organizatora otkazanog skupa Nemanja Petrović.

Nemanja Petrović predsednik Beogradskog fronta kaže da je Bojanić žrtva sistema u kome više ništa nije sveto i zabranjeno. „Lično mu ne zameram ništa, verovatno bi 90% ljudi na taj način reagovalo ali ključno pitanje jeste, dokle smo kao društvo to došli!“.

Pročitajte još:
METALNE ŠIPKE I PIŠTOLJI: Masovna tuča 50 migranata na železničkoj stanici! (VIDEO)
NA ULICI: Migranti vrše veliku nuždu pred ljudima u centru Beograda! (FOTO/VIDEO)
PENZIONER POSLAO KONTRA PISMO VUČIĆU: Bezdušni gospodine odelo vam je par hiljada evra!

On takođe poručuje da je ovo poslednji puta da je neko slao pretnje ubistvom deteta. „Upozoravam celokupni sistem da je kap prelila čašu i da je ovo zadnji put da pretite bilo kome ubistvom deteta ološu kriminalni“ rekao je Petrović, na objavljivanje snimka.

BONUS VIDEO: Šta očekuje Evropu, nakon poslednjih EU izbora i na koji način pro-EU vlasti klize ka autoritarizmu i političkom nasilju pogledajte u emisije produkcije Centar posvećnoj nedavnom usponu desnice u Evropi.

Izvor: www.ricochetspecial.com

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite