PETROVIĆ: Željko Mitroviću ovo je poslednji put da se nekome preti ubistvom deteta!

PETROVIĆ: Željko Mitroviću ovo je poslednji put da se nekome preti ubistvom deteta!

Nakon objavljivanja snimka razgovora između Saše Mirkovića iz produkcije Rikošet i Save Bojanića oca Andree Bojanić koji je automobilom usmrtio sin Željka Mitrovića, na kome Bojanić objašnjava da je zbog pretnji odustao od govora na protestu ispre Pinka 6.oktobra prošle godine, oglasio se i jedan od organizatora otkazanog skupa Nemanja Petrović. 

U snimku koji je objavila produkcija Rikošet, Savo Bojanić otac ubijene Andree Bojanić koju je automobilom ubio sin Željka Mitrovića, u razgovoru sa Sašom Mirkovićem iz Rikošeta objašnjava zašto je bio na Pinku gost Ksenije Vučić.

Savo Bojanić objašnjava zašto je umesto da dođe na protest 6.-og oktobra ispred Pink TV morao da bude gost u Nacionalnom dnevniku kao i u emisiji kod Ksenije Vučić.

Nemanja Petrović predsednik Beogradskog fronta kaže da je Bojanić žrtva sistema u kome više ništa nije sveto i zabranjeno. „Lično mu ne zameram ništa, verovatno bi 90% ljudi na taj način reagovalo ali ključno pitanje jeste, dokle smo kao društvo to došli!“

Čoveku koji je izgubio jedno dete preti se ubijanjem drugog! Ako ne ustanemo u odbranu svoje dece, šta nam to ostaje!? Upozoravam celokupni sistem da je kap prelila čašu i da je ovo zadnji put da pretite bilo kome ubistvom deteta ološu kriminalni – poručio je Petrović na svom Fejsbuk profilu.

Snimak na kome Bojanić govori o pretnjama možete pogledati ovde:

Po svemu sudeći ovo nije kraj te priče, pa Petrović kaže da što se tiče ostalih okolnosti a vezanih za taj događaj vreme će jako brzo izbaciti celokupnu istinu, klupko je tek počelo da se odmotava.

Pročitajte još:
METALNE ŠIPKE I PIŠTOLJI: Masovna tuča 50 migranata na železničkoj stanici! (VIDEO)
NA ULICI: Migranti vrše veliku nuždu pred ljudima u centru Beograda! (FOTO/VIDEO)
PENZIONER POSLAO KONTRA PISMO VUČIĆU: Bezdušni gospodine odelo vam je par hiljada evra!

Sama produkcija Rikošet koja je objavila snimak na kome Savo Bojanić govori kako je prisiljen da gostuje na TV najavljuje da ovo nije kraj te priče i da će uskoro izbaciti opširniji materijal.

Foto: Facebook

Izvor: Rikošet/Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite