Poznatog repera koji je širio mržnju prema belcima, ubio crnac! (FOTO)

Poznatog repera koji je širio mržnju prema belcima, ubio crnac! (FOTO)

Poznati reper Nipsey Hussle ubijen je u Los Anđelesu 31. marta. Radi se o muzičaru koji je otvoreno širio predrasude, stereotipa i mržnju prema osobama bele boje kože, a ubio ga je drugi afro-amerikanac. Reper je verovao u genetsku krivicu Evropljana za događaje koji su se desili u 19. veku, pa je tako javno pretio šamaranjem jednoj osobi samo zbog njegovog porekla.

Hussle je u prošlosti na svom Instagramu kačio fotografije uvredljive sadržine prema osobama Evropskog porekla. Tako je reper između ostalog okačio fotografiju opisujući incident sa čovekom u avionu koji je od njega zatražio da uključi svoje slušalice jer je pravio glamu sa muzikom.

Nipsey ja putnika nazvao kučkom i nastavio sa napadima da je on kao pojedinac odgovoran za robstvo u SAD koje je prestalo da postoji u 19. veku. Po svemu sudeći reper je verovao u genetsku krivicu.

Kako je napisao, čovek ga je potapšao po ramenu, na šta mu je Hussle odgovorio da „j*beno začepi“ i da je previše nonšalantan prema njemu iako je sebe nazvao staromodnim „crncem“, dodajući da je sredovečnom čoveku rekao da će ga istući zbog „robstva“. Praksa robstva u Americi završena je 1863 godine.

Uprkos izrazito negativnom stavu repera prema Evropljanima muzičara je bio drugi afro-amerikanac. Čovek star 29 godina po imenu Erik Holder iz Los Anđelesa. Napadača je nakon ubistva sačekao automobil sa kojim je pobegao sa mesta zločina, a identitet saučesnika još uvek nije objavljen.

Prilikom napada pogođene su još dve osobe koje su bile prolaznici i lekari se i dalje bore za njihove živote.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite