NOGO: Vučićevo hapšenja Sime Ciganina i Jutke je režirano! (VIDEO)

NOGO: Vučićevo hapšenja Sime Ciganina i Jutke je režirano! (VIDEO)

Narodni poslanik Srđan Nogo je u emisiji KTV Zrenjanin u kojoj je učestvovao i funkcioner SNS Vladimir Đukanović rekao da su hapšenja Sime Radovanovića kako ga je nazvao Sime Ciganina i Jutke režirana i da Vučić pažljivo prati ko od njegovih saradnika koliko krade, kako bi ih kasnije ucenjivao. Poslanik navodi da je pre hapšenja javno govorio o tome ko je na spisku i da je tada predvideo hapšenje Radovanovića. 

„Mi smo se dva meseca bavili Jutkom i Simom Ciganinom, ja sama u decembru rekao da će Simonović biti uhapšen, u decembru gostovanje na TV Centar, biće uhapšen. Aleksandar Vučić pre godinu dana je nacrtao da moraju da lete“ rekao je Srđan Nogo.

Kako kaže Nogo već dugo vremena je planirano da neki ljudi u vrhu SNS moraju da odu sa funkcija, ali se na kraju ništa neće desiti.

Poslanik ističe da predsednik SNS Aleksandar Vučić pažljivo prati ko je koliko ukrao od funkcionera, kako bi kasnije imao materijala da ih kasnije ucenjuje.

Srđan Nogo je rekao da po njegovom mišljenju neće biti vanrednih izbora i da se opozicija nada da će Vučić potpisati sporazum sa predstavnicima „Kosova“, pa da će onda to iskoristiti kao svoju priliku, dok sa druge strane Vučić zna da to ne sme da uradi.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite