PETROVIĆ: Beograd je postao grad kriminala, narkotika i kurvi, a Vesić njegov makro! (VIDEO)

PETROVIĆ: Beograd je postao grad kriminala, narkotika i kurvi, a Vesić njegov makro! (VIDEO)

Predsednik Beogradskog fronta, Nemanja Petrović optužuje gradskog menadžera Beograda Gorana Vesića da je Beograd pretvorio u grad kriminala, droge i prostitucija.

Rim je imao Nerona a Beograd Gorana Vesića. Skoro dve decenije Vesić je omiljena gradska prostitutka svih vlasti. Od Dragana Đilasa do Aleksandra Vučića on ima istu ulogu, osmišljavanje projekata preko kojih se pere ogromna količina novca. Bus plus, fontane, gondola, uređivanje trgova, izmeštanje železničke stanice i još mnogo toga, samo su način da vlast akumulira na stotine miliona evra – kaže Petrović i nastavlja:

Beograd je postao grad kriminala, narkotika, jeftine zabave i kurvi a Vesić njegov makro. Moramo se otrgnuti iz njegovih kandži i pokazati da smo spremni za odbranu našeg grada i države.

Uvek u ulozi menadžera, zamenika gradonačelnika a nikad prvog gradskog oca bio je i ostao zadužen za obavljanje prljavih poslova. Nelegalno oduzimanje imovine na Obilićevom stadionu koju je po naređenju Aleksandra Vučića gurnuo Svetlani Ceci Ražnatović pravo u ruke samo je jedan od primera na koji način vlast bukvalno otima sve što im se svidi – poručuje Nemanja Petrović.

Komunalna policija, kontrolori, izvršitelji i ostatak gradske administracije su deo aparata koji svakodnevno pljačka naše sugrađane. Započeli smo niz radnji i akcija kojima ćemo isterati Gorana Vesića i njegovu kliku na čistinu, nakon čega će im se suditi za sve što su činili prethodnih 20 godina – zaključuje predsednik BF.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite