BLAM: Alkoholičar Junker ne ume da otvori vrata, pomogao mu Orban! (VIDEO)

BLAM: Alkoholičar Junker ne ume da otvori vrata, pomogao mu Orban! (VIDEO)

Lider evropske komisije najmoćnijeg tela EU Žan Klod Junker odavno ima reputaciju alkoholičara i čoveka koji redovno pravi političke ekscese, pa nije iznenađujuće što od nedavno nosi nadimak evropski Jeljcin. Predsednik evropske komisije očito ima i problem sa konceptom otvaranja vrata.

Nakon pojavljivanja u alkoholisanom stanju na NATO samitu, za šta je okrivio lekove za išijas, bizarnog izlaska sa konferencije sa predsednikom J. Afrika u sred govora kolege, kao i čerupanja kose radnice EU pred kamerama, još jedan Junkerov eksces pojavio se na internetu.

Na kongresu Evropske narodne partije u Helsinkija, kamere su zabeležile krajnje čudnu situaciju u kojoj je Žan Klod Junker imao problem sa konceptov otvaranja i zatvaranja vrata.

Političar iz Luksenburga naglo je ustao sa razgovora koji je imao sa Orbanom, kako bi zapalio cigaretu. Pošto mu je skrenuta pažnja na znak zabranjeno pušenje, Junker je sarkastično prokomentarisao „Nemamo nikakav uticaj ovde“.

Zatim je najmoćniji čovek evropske unije pokušao da izađe na vrata, uhvatio se za kvaku ali nije uspeo da ih otvori. Nakon što je odustao od izlaska, a u pomoć mu je priskočio premijer Mađarske koji mu je otvorio vrata.

Pročitajte još:
JUNKER PONOVO PIJAN: Zgrabio ženu za kosu, drugu poljubio pa onda udario kameru! (VIDEO)
PSIHIČKI LABILAN: Junker u sred konferencije počeo da baca papire, sala u šoku! (VIDEO)
LIDER EU: Junker došao na konferenciju pijan, jedna cipela braon boje druga crna! (VIDEO)

Saradnica Junkera prokomentarisala je da Orban izgleda ima veći uticaj u zgradi, dok je Junker sarkastično prokomentarisao „On uspeva sve da uradi“.
Događaj se desio prošle godina, ali Junker ima bogatu istoriju incidenata koja se proteže godinama.

Sledi rezime incidenata koje je zabeležila kamera:

VUKAO LJUDE ZA KRAVATU 

Javnosti u Srbiji je manje poznato da je tokom održavanja samita EU u Rigi 2015. godine ponašanje Junkera je uzelo dimenzije bizarnog, kada je počeo da vuče žene za ruku, da vuče muškarce za kravate i da šamara zvaničnike država članica Evropske unije.

U defileu državnika Žan Klod Junker nije propustio ni jednu osobu da prođe bez ekscesa. Neke žene su vučene za ruku, a pojedine muškarce je šef komisije ljubio u obraz, čelo ili ćelavi deo glave. U pauzama između dolazaka političara, Junker je plesao, marširao i postrojavao sam sebe.

Alkoholisano stanje Junkera uzelo je maha kada su mu za oko zapale kravate državnika, pa je počeo da im čupa i izvlači kravate iz zakopčanih odela, poredi ih sa svojom kravatom i privlačio ljude ka sebi vučenjem kravate, kako bi ih poljubio.

Možda najveći ekces se dogodio kada je na red došao Viktor Orban. Pre nego što se pozdravio sa premijerom Mađarske Žan-Klod Junker je podigao ruku u stilu nacističkog salutiranja. Junker je zatim Orbana udario po glavi.

Junker žestoko pijan

Istorijat alkoholizma lidera EU komisije Žan Klod Junkera, šamaranja ljudi vučenje za kravate i salutiranja.

Gepostet von Dnevna Gazeta am Samstag, 17. November 2018

Činjenica da Junker salutira na nacistički, što je u brojnim zemljama EU kažnjivo zatvorom izazvala, je brojne negativne komentare. Naime Žan-Klod Junker je dugi niz godina pokušao da sakrije od javnosti direktne veze sa nacistima u njegovoj najužoj porodici.

Tast lidera evropske komisije Louis Matias Frising učestvovao je tokom Drugog svestkog rata u pogromu Jevreja u Luksemburgu, pa mnogi kritičari dovode njegove ekcese u vezu sa simpatisanjem nacističke ikonografije.

IZLAZAK SA KONFERENCIJE I RAZLIČITE CIPELE

Predsednik komisije EU i trenutno najmoćniji čovek unutar evro-birokratije Žan-Klod Junker došao je na konferenciju sa predsednikom Južne Afrike u vidno alkoholisanom stanju sa jednom tamno braon i jednom crnom cipelom. EU je kasnije demonatovala da se radi o različitim cipelama, to jest da je došlo do optičke varke, ali nije objašnjeno ponašanje Junkera i neprimereni izlazak sa konferencije. 

Predsednik J. Afrike Kiril Ramafosa trebao je da održi zajedničku konferenciju sa predsednikom evropske komisije Žan-Klod Junkerom, pa je ostao na podijumu sa poljski levičarom Donaldom Tuskom.

Tokom konferencije žena zaposlena u njegovoj pratnji pokušala je da nešto kaže Junkeru koji je nije čuo, a zatim je izašao sa govornice i stao na ivicu podijuma. Žena je upadljivo gledala dole, a posle par reči Junker se iznenada okrenuo i počeo da se tetura ka izlazu iz sale za konferencije.

Junker opet pijan

Junker predsednik evropske komisije je ponovo pijan, došao je na koferenciju sa jednom braon cipelom, a drugom crnom. Bez objašnjenja napistio konferenciju.

Posted by Dnevna Gazeta on Friday, 16 November 2018

Junker se nije pozdravio ni sa publikom niti se izvinio ostalim govornicima zato što napušta konferenciju, dok komisija EU nije izdala saopštenje šta se dogodilo. Sam snimak verovatno nikada nije trebao da izađe u javnost, jer je isečen iz zvaničnog snimka konferencije, a video loše rezolucije je snimljen mobilnim telefonom iz publike

U trenutko dok predsednik komisije EU izlazi kroz vrata osoba iz protokola ga pridržava i usmerava ka prolazu kako najverovatnije zbog utiska da bi mogao da padne. Ovo nije prvi skandal Žan Klod Junkera sa alkoholom.

Predsednik evropske komisije EU Žan-Klod Junker izazvao je diplomatski skandal kada je došao u vidno alkoholisanom stanju na gala večeru povodom NATO samita u Briselu. Britanski mediji su više puta kritikovali Junkera zbog alkholizma, a u medijim na ostrvu se pisalo da lider EU komisije pije od jutra i da ga je teško videti treznog jer je „mortus pijan pre 12“.

Tada je komisija EU je saopštila da Junker navodno nije bio pijan već je bolestan od izvesnog oboljenja po imenu Skiatika(Sciatica), koja mu otežava kretanje. Ipak uprkos želji prestavnika EU da igraju na saosećanje javnosti, ovo nije prvi put da je Junker pijan u javnosti o čemu svedoče brojni snimci na internetu, tako je Junker na primer pre par godina udarao šamare liderima EU koji su prilazili da se sa njim pozdrave.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite