(VIDEO) ALARMANTNO: Migranti idu kroz Grčku ka Srbiji, a na putu podmeću požare!

(VIDEO) ALARMANTNO: Migranti idu kroz Grčku ka Srbiji, a na putu podmeću požare!

Haos na Balkanskoj ruti, koja vodi kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju!

 

Glas Evrope objavio je novi snimak na kome migranti izazivaju požare u Grčkoj, sa naslovom „Novopridošli migranti iskazuju svoju ljubav i zahvalnost Evropi“.

Jedan od najčitanijih portala u Evropi, Voice of Europe/Glas Evrope, objavio je video snimak na kome se vidi velika grupa migranata kako podmeće požare u Grčkoj.

Na snimku se može videti kolona migranata kod mesta Daivata, koja se kreće kroz teritoriju Grčke i usput podmeće požare paljeći travu. Radi se o organizovanom paljenju i u njemu učestvuje više muškaraca koji zajedno pale travu.

Pročitajte još:
(VIDEO) POLJSKA: Neka migranti znaju, ako nam napadnete granicu pucaćemo na vas!
(VIDEO) MIGRANTI PRETILI ROMIMA: Narodna patrola im upala u štek, ostala krv po podu…
(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant ošamario devojku jer mu nije dala broj, mi smo vlasnici belih žena!

Evropljani su revoltirani ponašanjem migranata koji bi trebali da dolaze u Evropu tvrdeći da su ugroženi, dok istovremeno ničim izazvani ugrožavaju bezbednost lokalnog stanovništva.

Na kraju video snimka može se videti grupa mladih migranata koji gledajući u požar počinju da se vesele, ishićeni aplaudiraju i pevaju pesme.

Grčka godinama unazad ima velike probleme sa divljim požarima, a proteklih godina na drušvenim mrežama su se pojavljivale optužbe da su neke od njih izazviali migranta što nikada nije dokazano.

BONUS VIDEO – Kako su migrantske zajednice počele da formiraju paralelne institucije po Evropi, nalik onima koje su Albanci nekada formirali na Kosovu i Metohiji, uključujući hiljade šerijatskih sudova, na kojima se migranti spore umesto da rešavaju probleme kod legalnog pravosuđa pogledajte u sledećoj emisiji:

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite