DIREKTOR ŠKOLE: Ukoliko vaša ćerka neće da je tuku muslimanke iz razreda, neka nosi hidžab!

DIREKTOR ŠKOLE: Ukoliko vaša ćerka neće da je tuku muslimanke iz razreda, neka nosi hidžab!

Škola u Frankfurtu našla se u centru medijske pažnje pošto je direktor te škole rekao devojčici da nosi hidžab, ukoliko ne želi da je druge učenice fizički zlostavljaju. 

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Majka učenice rekla je za novine Bild da je njena ćerka redovno tučena i verabalno napadana na putu do škole, od strane grupe muslimanskih devojčica.

Ona objašnjava da je njena ćerka targetirana jer ima plavu kosu i ne nosi veo preko glave i zato što nosi Nemačko-jevrejsko ime, iako je hrišćanka.

Zlostavljanje je toliki brutalno, da se devojčica sada plaši da ide u školu.

Kada je majka otišla da razgovara sa direktorom škole, rečeno joj je da njena ćerka treba da se pokrije ukoliko ne želi da je druga deca napadaju.

„Vaša ćerka ne mora da govori za sebe da je Nemica“ rekao je direktor majci žrtve „Pored toga možete da joj kupite hidžab“.

Navedena škola je odbila da odgovori na pitanja novina Bild, a majka je potvrdila za novinare da je sada situacija mnogo bolja jer je kako kaže odlučila da ispiše svoju ćerku iz te škole.

Pročitajte još:
RAZVELA SE OD NJEGA ZBOG PEDOFILIJE: Azilant je zatim zaklao, jer je postala hrišćanka! (FOTO)
ORBAN: Evropa pripada Evropljanima, a ne masama iz druge civilizacije!

Ovo nije izolovin slučaj verskom maltretiranja dece u školama. Bild je nedavno preneo slučaj iz Bavarije gde je otac rekao novinarima da su njegovi sin i ćerka došli kući u panici jer im je jedno dete migrant reklo da će im odseći glavu jer su hrišćani.

U gradu Bonu, druga majka svedoči da su njenoj ćerci koja ide u treći razred drugi učenici pretili rečima „Tvoji roditelji će goreti u paklu jer ne veruju u Alaha“.

Versko maltretiranje naročito rasprostranjeno u Berlinu koji ima visoku populaciju migranata. 2018. godine učitelj u tom gradu govorio je deca bivaju maltretirana za stvari kao što je donošenje sendviča sa šunkom, jer je svinjetina zabranjena u islamu.

Izvor: Dnevna Gazeta/Bild

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite