RAZVELA SE OD NJEGA ZBOG PEDOFILIJE: Azilant je zatim zaklao, jer je postala hrišćanka! (FOTO)

RAZVELA SE OD NJEGA ZBOG PEDOFILIJE: Azilant je zatim zaklao, jer je postala hrišćanka! (FOTO)

Iranski migrant Dana Abdulah osuđen je za ubistvo svoje bivše žene sa kojom je imao četvoro dece, jer se probratila na hrišćansku veru. Žena je odbila da živi sa njim nakon što je osuđen za pedofilsko silovanje devojčice stare 13 godina.

Sud u Velikoj Britaniji osudio je azilanta iz Irana za ubistvo svoje nekadašnje žene nakon što je izboo 50 puta zbog njene odluke da pređe na hrišćanstvo.

Nakon što joj je naneo veliki broj uboda i posekotina Abdulah je ostavio trideset dvogodišnju Avan Najmadiein da iskrvari, nakon što je saznao da je odbila da podrži njegovu aplikaciju da ostane u Britaniji uz pomoć njenog azilantskog statusa.

Migrant star 35 godina se ilegalno vratio u Britaniju nakon što je deportovan 2013 godine jer je silovao devojčicu staru 13 godina, a predhodno je pretio da će ubiti svoju jer je Najmadiein povredila njegovu čast tako što je sa islama prešla na hrišćanstvo.

Pročitajte još:
DIREKTOR ŠKOLE: Ukoliko vaša ćerka neće da je tuku muslimanke iz razreda, neka nosi hidžab!
ORBAN: Evropa pripada Evropljanima, a ne masama iz druge civilizacije!

Sud je ustanovio da je ubistvo počinjeno sa preomišljajem. Detektiv Viktorija Davning kaže da je Abdulah „arogantan čovek koji je hteo da kontroliše druge“, naglašavajući da je zločin počinjen iz mržnje jer žena nije htela da mu podrži aplikaciju za azil.

Nakon ubistva koje se odigralo 1 oktobra 2018, lažni azilant je postavio Najmadiein u kuhinju i pokušao da izazvoe požar u nadi da će tako prikriti dokaze.

Izvor: Dnenva Gazeta/Sputnjik

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite