I DALJE SAM IZBEGLICA: Azilant silovao i kamenom ubio NVO aktivistkinju, a traži da ostane u zemlji!

I DALJE SAM IZBEGLICA: Azilant silovao i kamenom ubio NVO aktivistkinju, a traži da ostane u zemlji!

Nakon ubistva, zatrpao je kamenjem u nadi nikada neće biti pronađena.

Etiopljanin Ephrem Tadele Yohannes, koji je 2010. silovao i ubio pro-imigracijsku aktivistkinju Elin Krantz u šumi u Gothenburgu, mogao bi uskoro izaći na slobodu nakon odsluženja dve trećine zatvorske kazne.

U maju 2021., Tadele će odslužiti dve trećine zatvorske kazne od ukupno 16 godina, nakon čega će moći da bude uslovnono pušten i trajno deportiran iz Švedske. Međutim, on već sada želi da napusti Švedsku i odsluži ostatak kazne u Etiopiji, prenosi Metro.

U svom pismu upućenom zatvorskoj službi, Tadele zaheva da se prebaci u Etiopiju gde bi odslužio ostatak kazne. Između ostalog, požalio se kako švedski pravosudni sistem sprovodi „ponižavajući tretman“ te „ozbiljno krši ljudska prava.“

Pročitajte još:
Prebacivali je od jednog do drugog kao komad mesa, migranti silovali devojčicu (12) u dvorištu crkve…
(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) J*BAĆEMO TI SESTRU: Migrant izbo čoveka, jer je hrišćanin! TVOJ BOG JE SVINJA…

Tadele nigde nije naveo argumente kojima bi potkrepio svoje navode, pa su vlasti odbile njegov zahtev.

Ubistvo Elin Krantz jedno je od najbrutalnijih zlodela imigranata u Švedskoj. Tadele je svoju žrtvu brutalno silovao, ubio, a potom pokušao sakriti u šumi zakapajući ju kamenjem.

BONUS VIDEO – Više o organizovanom silovanju 1.400 evropskih devojčica u gradu Roterham od strane migranata, koja mediji u Srbiji odbijaju da prenesu, možete videti u sledećem snimku:


Izvor: Metro

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite