KAMENICE I VATRA: Migranti napali policiju i zgrozili Evropu, pridrži dete dok se bijem! (VIDEO)

KAMENICE I VATRA: Migranti napali policiju i zgrozili Evropu, pridrži dete dok se bijem! (VIDEO)

Grupa ekonomskih migranata koju Grčka nije pozvala da dođu u njihovu zemlju, napala je policiju kamenicama i zapalila okolnu travu kako bi se u oblaku dima probila preko granice. 

Velika grupa migranata koji su krenuli putem Evrope pokušala je da nasilnim metodama uđe u Grčku.

Prilikom napada migranti, mahom mladi maskiranih muškaraca su na policajce bacali kamenice, a jednog trenutka je zapaljena okolna trava kako koja je izazvala dodatnu konfuziju,

Zgražavanje na društvenim mrežama širom Evrope izazvala je zloupotreba dece kako bi se ilegalno probili kordoni, naime pojedini migranti su u toku incident pokušali da gurnu svoju decu u prvi red, kako bi omeli policiju u vršenju službene dužnosti.

Pored upotrebe dece kao živog štita jedan migrant je dotrčao do svoje supruge dao joj dete u ruke, a zatim odmah otrčao nazad prema policiji.

„Kakav je to otac, vodi dete u nerede“, „Dok lete kamenice i oko tebe je dim, a ti daš ženi dete da bi nastavio da se biješ sa policijom“, „Novinari su hteli ponovo da manipulišu slikama žena i dece, sad su se malo prevarili promakao im je kontekst“ samo su neki od komentara na snimak.

Roditelji ekonomskih migranata su zatim, postrojili decu ispred kordona i podelili im cveće kako bi se pred medijima fotografisali ispred policije.

Pročitajte još:
UHAPŠEN MIGRANT, SVIREPO ZAKLAO MLADIĆA: Izgledao je srećan, zato sam ga ubio! (VIDEO)
DIREKTOR ŠKOLE: Ukoliko vaša ćerka neće da je tuku muslimanke iz razreda, neka nosi hidžab!
LINČ: Migranti okružili transvestita pipkali ga, pa počelo pesničenje i šutiranje! (VIDEO)

Policija je uspela da spreči kriminalni pokušaj upada u Grčku, a više huligana je uhapšeno.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite