ZARIO JOJ ŠPRIC U VRAT: Migrant maneken bičevao, pa ubio devojku u kadi! (FOTO)

ZARIO JOJ ŠPRIC U VRAT: Migrant maneken bičevao, pa ubio devojku u kadi! (FOTO)

Pod imenom  “Abbe Blattelito” ilegalni migrant sakupio je preko 100.000 pratilaca na društvenim mrežama, a juče je osuđen na 18 godina zatvora za brutalno ubistvo svoje bivše devojke u kadi, kao i za krivična dela koja je počinio prema drugim bivšim devojkama prenosi Fria Tider. 

„Bilo je trenutaka kada sam mislila da ću umreti“, kaže Malin stara 24 godine za Crime Central, švedsku emisiju povećenu policijskim istragama.

Migrant Abbe Alsaadi koje je pravo ime Blattelitoa, osuđen je za ubistvo, fizički napad, narušavanje celokupnog integriteta žrtve, a lista svih krivičnih dela u presudi je predugačka da bi se sve navelo.

Alsaadi je poznat kao maneken, koji je imao sa svojim eksplicitnim slikama stekao veliki broj pratilaca, a za sebe kaže da je influenser (Čovek od uticaja).

Devojka Alsaadija je pronađena mrtva u kadi 26. aprila, nakon što je mučena, bićovana i prebijena. Uzrok smrti bio je davljenje, ubrzo nakon što joj je Blattelito u vrat ubrizgao Tramadol, sa špricom.

Prema tužiocu, migrant je planirao da prikrije ubistvo pa je između ostalog oko kade zapali sveće i ostavio jagode, kako bi policiju asocirale na to da je žrtva čekala partnera pre nego što se predozirala.

Pročitajte još:
Udarali policajcu glavom o zid! Potegao pištolja, a onda su usledili vrisci! (VIDEO)
DREKA U STUDIJU: Apsolutno svi francuski političari protiv ulaska Srbije u EU! (VIDEO)
UHAPŠEN MIGRANT, SVIREPO ZAKLAO MLADIĆA: Izgledao je srećan, zato sam ga ubio! (VIDEO)

Motiv za ubistvo bio je strah manekena da bi njegov imidž bio uništen ukoliko bi ga bivša devojka prijavila za raniji fizički napad.

Blattelito je takođe osuđen za maltretiranje drugih bivših devojaka. Jednu od njih Malin je zlostavljao i davio više puta. Kako kaže prilikom jedne od nasilnih epizoda verovala je da će umreti. Migrant je takođe kako svedoči redovno nazivao kurvom.

Duga žrtva Karolin Karlson, rekla je za Expressen da je Abbe Alsaadi ponižavao polivajući je raznim tečnostima, sve je snimao i kačio na društvenu mrežua Snapchat. Zbog nasilja Karolin kaže da se dugo plašila da izađe iz kuće.

Moje poverenje u muškarce je potpuno uništeno i još uvek mi je teško da budem oko muškaraca rekla žrtva za Expresen.

BONUS VIDEO – Više o organizovanom silovanju 1.400 evropskih devojčica u gradu Roterham od strane migranata, koja mediji u Srbiji odbijaju da prenesu, možete videti u sledećem snimku:


Izvor: Expressen/Fria Tider

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite