PAMELA ANDERSON: Britanija je kučka Amerike, hapšenje Asanža je diverzija od Bregzita! (FOTO)

PAMELA ANDERSON: Britanija je kučka Amerike, hapšenje Asanža je diverzija od Bregzita! (FOTO)

Pamela Anderson, glumica i bliska prijateljica Džulijana Asanža, oštro je osudila njegovo hapšenje rekavši da je zapravo reč o „diverziji od idiotskog Bregzit sra*a“, to jest odlaganja referendumske odluke o izlasu Britanije iz EU. 

Glumica se nekoliko puta oglasila se na Tviteru od jutros.

– U šoku sam. Nisam mogla da čujem dobro šta je rekao? Izgleda jako loše. Kako si mogao Ekvador? (Jer vas je razotkrio) Kako si mogla Britanijo? Naravno ti si američka kuč*a i bila ti je potrebna diverzija od tvog idiotskog Bregzit sra*a – navela je u prvom tvitu.

U sledećem tvitu objavila je video snimak njegovog hapšenja, odnosno trenutak kada ga je policija na silu izvukla iz ambasade.

U poslednjem tvitu na tu temu (za sada), Pamela je pozvala svoje pratioce da doniraju novac Viklikisu sajtu koji je Asanž osnovao.

Podsećamo, Pamela Anderson otvoreno podržava, a u nekoliko navrata upozoravala da bi mogao da umre u ambasadi kao politički zarobljenik.

– On je loše, ovo je užasno. Onemogućili su mu pristup internetu, on je politički zarobljenik u Londonu i odsečen je od svih. Mogao bi da umre tamo, čovek je i ne znam ko može ovo da toleriše. Politički je zarobljenik i heroj kojeg moramo podržati – rekla je jednom priikom Andersonova.

Mediji su pisali čak i da je glumica i osnivač Vikliksa u ljubavnoj vezi, ali to nikada nije potvrđeno. Ona jeste dolazila u posete Asanžu, donosila mu ručak i knjige. Kako su britanski mediji svsojevremno pisali, Pamela mu je jednom prilikom donela knjigu „Get a Life“ – dnevničke zapise slavne britanske pank kreatorke Vivijen Vestvud. Pretpostavlja da je upravo Vivijan „krivac“ za njihovu navodnu vezu, jer ih je ona upoznala.

– Donela sam mu lep veganski ručak i neke veganske grickalice. Međutim, on kaže da ga mučim donoseći mu takvu hranu – izjavila je novinarima Pamela posle jednog od izlazaka iz ambasade.

Asanž (47) je uhapšen danas u ambasadi Ekvadora u Londonu, pošto mu je vlada te zemlje ukinula azil. U ekvadorskoj ambasadi Asanž se nalazio od 2012. godine, kako bi izbegao izručenje Švedskoj koja ga je teretila za seksualno zlostavljanje.

Asanž je negirao optužbe i odbijao izručenje, strahujući da će ga Švedska predati vlastima SAD koje ga optužuju za obelodanjivanje poverljivih vojnih i diplomatskih dokumenata.

Izvor: Blic

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite