SRPSKI POLITIČAR U SRED HAOSA: Migrant pokušao da zakolje čoveka nožem! (FOTO)

SRPSKI POLITIČAR U SRED HAOSA: Migrant pokušao da zakolje čoveka nožem! (FOTO)

Novosarajevski član veća Srđan Srdić bio je očevidac tuče u Maloj aleji na Ilidži u subotu, kada je 16-godišnji migrant iz Maroka J. A. napao državljanina Turske nanevši mu nožem lakše povrede. 

Srdić je na društvenim mrežama detaljno opisao događaj, komentirajući da više „nije siguran u svom gradu“.

„Na Ilidži scena kao u američkim filmovima. Kroz Malu aleju, i to u po bela dana, trči drogirani migrant s nožem u ruci i ganja čoveka! Sedim s društvom i ne mogu da verujem! Sreća pa su konobari iz obližnjih kafića uspeli da ga savladaju, Bog zna šta bi se na kraju desilo. U svoj ovoj frci najgore je prošla devojka, koja je pokušala da se skloniti, i zadobila je tešku povredu kolena i čovek koji je izboden nožem u ruku“, napisao je Srdić.

Gepostet von Srđan Srdić am Sonntag, 7. April 2019

Dan pre, Naila Gradišića, penzionera koji je živeo u sarajevskom naselju Otes, ubili su lopovi koje je zatekao kako preturaju po njegovoj kući.

„Već dva meseca u naseljima Grbavica i Kovačići dešava se ogroman broj provala u stanove i podrume, a, prema svemu sudeći, radi se o dobro organizovanoj ekipi lopova. Moje komšije i ja smo u strahu… Za narednu sednicu Opštinskog veća Novo Sarajevo spremio sam dosta pitanja za načelnika Policijske uprave Novo Sarajevo, jer se moje komšije, porodica i ja ne osećamo sigurnim u svom gradu“, naveo je Srdić.

Gepostet von Srđan Srdić am Sonntag, 7. April 2019

Izvor: Kurir/Avaz. ba

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite