(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) J*BAĆEMO TI SESTRU: Migrant izbo čoveka, jer je hrišćanin! TVOJ BOG JE SVINJA…

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) J*BAĆEMO TI SESTRU: Migrant izbo čoveka, jer je hrišćanin! TVOJ BOG JE SVINJA…

Mladić koji je govorio arpaskim jezikom, napao je i izbo beskućnika u Berlinu, a Nemački mediji prenose da je napad motivisan anti-hrišćanskom mržnjom. 

Uznemirujući snimak pokazuje migranta koji verbalno uznemirava beskućnika na metro-stanici Berlin u-bahn, sa trojicom drugih migranata koji su prema navodima policije bili u pozadini.

Sumnja se da je motiv napada na beskućnika starog 29 godina to što je hrišćanin, prenosi Berliner Zeitung.

Nakon što je počeo da bije čoveka migrant je potegao nož i izboo ga više puta, ostavljajući ga sa povredama opasnim po život na butinama i rukama.

Berliner Zeitung prenosi da se na snimku može čuti vika dvojice muškaraca na arapskom „J*ebaćemo ti sestru, gotov si“, a zatim su dvojica migranata rekli „Tvoj Bog je svinja, j*ebemo ti svinjskog Boga“.

Novine prenose da ovaj incident nije izlovan i da migranti redovno napadaju osobe hrišćanske veroispovesti i da nje bezbedno nositi hrišćanske simbole u glavnom gradu Nemačke.

Nedavno je čovek star 39 godina prebijen jer je nosio ogrlicu sa krstom. U distriktu Neukolln homoskesualac je takođe prebijen zbog krsta na ogrlici i uzvikivane su mu anti-hrišćanske uvrede i uvrede na račun seksualnog izbora.

BONUS VIDEO – Više o masovnim silovanjima koje migranti vrše u Nemačkoj i Velikoj Britaniji, a koja mediji u Srbiji odbijaju da prenesu, možete videti u sledećem snimku:


Izvor: Dnevna Gazeta/Breitbart

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite