Sorošev menadžer optužen za silovanje 2 manekenke! Silovao sam svoju ćerku i vas ću isto!

Sorošev menadžer optužen za silovanje 2 manekenke! Silovao sam svoju ćerku i vas ću isto!

Howie Rubin jedan od najbližih saradnika Džordža Soroša optužen je za sadističko silovanje od 2 manekenke koje su radila za Plejboj i još jedne treće žene. Ovo je drugi čovek iz Soroševog najbližeg kruga koji se našao pod optužbama za seksualno zlostavljanje žena posle Dejvida Milbanda. 

Dve Plejboj zečice i još jedna treća žena podigle su tužbu protiv dugogodišnjeg bliskog saradnika milijardera Džordža Soroša, za otmicu mučenje i silovanje u improvizovanoj tamnici.

Tri žene čiji identitet nije objavljen kažu da ih je Howie Rubin jedan od najbližih saradnika miljardera Džordža Soroša, toliko brutalno pretukao da im je bila potrebna medicinska nega, prenosi Njujork Post, citirajući tužbu predatu federalnom sudu.

„Silovaću te kao što sam silovao svoju ćerku“ rekao je Rubin jednoj od žrtava navodi se u tužbi.

Zlostavljanja su se desila u stanu vrednom 8 miliona dolara, koji je Rubin iznajmio u Menhetnu. Njujork Post je kontaktirao Soroševog saradnika, ali je on odbio da odgovara na pitanja novinara.

Kako se u tužbi navodi optuženi je platio jednoj ženi 2.000 dolara, a drugoj 5.000 za seks koji se kasnije otrgao kontroli i pretvorio u silovanje.

Džon Balestrier advokat koji je podneo tužbu kaže da je Rubin nabio krpu u usta žrtvama kako nebi mogle da dozivaju pomoć, vezao ih i zlostavljao. Advokat navodi da je Sorošev menadžer udarao devojke pesnicom.

U drugom slučaju Rubin je optužen da je pretukao ženu toliko brutalno, da joj je silokinski implantant u grudima izbijen iz ležišta. Prema tužbi Rubin je ženi platio 20.000 dolara za fizičke povrede i kako bi sanirala oštećenje.

Njujork post takođe kaže da su žene potpisale ugovor kojim im je zabranjeno da pričaju o tome šta rade na poslu kao „poslovna pratnja“, a Rubin je sa dvojicom žena koje su ugovarale prostituciju i jednim advokatom pokušao da zataška slučajeve.

Trudio se da održi imidž NVO humaniste

Od strane organizacije MSHopeForCure organizacija koja organizuje poker turnire u humanitarne svrhe Rubin je primio nagradu MBA 1982 godine na Harvardu, a njegov profil je uklonjen sa sajta nakon što je skandal izašao u javnost.

Rubin je radio za Sorošev fond od 2008. do 2015. godine.

Nije prvi saradnik Soroša koji je optužen za silovanje.

Međunarodna organizacija Internacionalni komitet za spasavanje (International Rescue Committee-IRC) našao se pod optužbama da za proneveru novca i zataškavanje seksualnog zlostavljanja. Radi se o organizacijama pod direktnim sponzorstvom kontraverznog miljardera Džordža Soroša, koju predvodi njegov najbliži saradnik Dejvid Milband.

Vlada Ujedninjenog Kraljevstva odlučila je da zamrzne finansije nevladine organizacije, koja je ključni globalni partner Džordža Soroša, na osnovu dokaza da je organizacija umešana u finansijske malverzacije i da je zataškavala seksualna napastvovanja.

Sa izdvajanjima od 5.5 miliona funti iz budžeta Britanje za IRC, specijani tim je poslat kako bi sproveo istragu o spornim aktivnostima NVO u Demokratskoj Republici Kongo, prema pisanjima novina The Sun, tim koji je trebao da bavi sa 24 slučaja, a uspeo je da otkrije kršenje etičkih pravila u čak 13 slučajeva.

Kontraverzni milijarder Džordž Soroš izabrao je IRC kao organizaciju koja treba da postavi osnovne principe njegovog projekta mađarsko-američke inicijative za migrantske inicijative koju je najavio prošče godina, a čiji budžeti iznosi neverovatnih pola milijarde dolara.

Više o tom skandalu možete pročitati klikom OVDE.

Izvor: Dnevna Gazeta/Fox

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite