PAKLENI PLAN BRISELA: Do 2050 Srbiju će naseliti 500.000 migranata! (VIDEO)

PAKLENI PLAN BRISELA: Do 2050 Srbiju će naseliti 500.000 migranata! (VIDEO)

Srbiju očekuje masovno naseljavanje migranata. 

Ne radi se o ljudima koji beže od rata već se radi o zameni stanovništva. Mi ćemo do 2050 sa 7 da padnemo na 5 miliona stanovnika od čega ćemo imati 400 do 500 hiljada migranata, što će biti ozbiljan udarac na naše društvo – kaže za TV Naša Nemanja Petrović predsednik Beogradskog fronta.

Zbog čega Mađarska koja je članice evropske unije to nije prihvatila, zbog čega Hrvatska to nije prihvatila, kada se već vezujemo za evropske vrednosti.

Na pitanje zbog čega je Srbija prihvatila da prima migrante, Petrović kaže „zbog debele provizije. Nemcima odgovara da jedan deo migranata ostane na ovim prostorima i onda naprave dogovor sa našim vlastima“, istovremeno se uzima novac od onih para koje se daju od EU za projekte povezane sa migrantima. „Oni sebi uzmu 20% kao i za sve ostalo u ovoj zemlji“.

VUČIĆ JE VELEIZDAJNIK

„Mora se neizostavno tražiti ostavka celokupne Vlade Srbije i Aleksandra Vučića“ rekao je Nemanja Petrović lider pokreta Beogradski front, i dodao: „Došlo je vreme da se podvuče linija. Kada oteramo ovoga, da kažemo veleizdajnika na vlasti, onda možemo da pričamo o levici, o desnici, i ostalim razlikama koje na neki način vlasti nameću da bi na neki način rasturili taj deo ljudi koji dolazi na proteste…“ (koji je nezadovoljan).

Na pitanje zašto je predsednika nazvao veleizdajnikom Petrović odgovara:

„Zato što je on uradio ono što niko do sada nije. Zato što je zvanično Ivica Dačić potpiso Briselski sporazum, zato što Aleksandar Vučić i Ana Brnabić idu na razgovor sa Hašimom Tačijem, i sa Ramušom Haradinajem, zato što on nema ovlašćenja da priča o tome. Ko je njemu dao ovlašćenje? Skupština mu nije dala ovlašćenje. On po Ustavu apsolutno nema ovlašćenje da priča o Kosovu i Metohiji, o razgraničenju, o podelama i bilo čemu sličnom. On je izjavio, to je kriminalno, da će on posle tih razgovora obaviti još jedan razgovor sa Putinom i da će onda taj svoj predlog izneti Srpskoj listi i ljudima sa Kosova i Metohije. Čekajte, šta je sa ostatkom Srbije? Jel` se mi tu pitamo nešto? Ko je on? To je prva stvar zbog čega Aleksandar Vučić bezuslovno mora biti uhapšen.“

„Aleksandar Vulin, ministar vojni, izlazi i priča 1/1 stvari koje su protiv Ustava – da je on za razgraničenje što pre. Na osnovu čega? Ko je njemu dao mandat za to? Ko je on zapravo? On nema pravo to da radi. Mi da imao ozbiljnu državu i ozbiljan sistem – on bi već bio iza rešetaka. To je ozbiljna stvar. Mi bismo bili prva zemlja u svetu koja bi jednostavno otpisala svoj deo teritorije. I tu nije u pitanju ni mit, ni bilo šta ostalo, tu je u pitanju državotvornost. Mi, ako to uradimo, mi više nismo država“, rekao je o izjavama ministra vojnog Nemanja Petrović.

Izvor: Dnevna Gazeta/TV Naša

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite