RATNA ZONA: Broj Nemaca koje su ubili migranti udvostručen, 3.260 silovanja godišnje!

RATNA ZONA: Broj Nemaca koje su ubili migranti udvostručen, 3.260 silovanja godišnje!

Prema statistici koju je objavila kancelarija federalne kriminalističke policije, Nemci su pod daleko većim rizikom da postanu žrtva napada migranata, nego što su migranti pod rizikom da postanu žrtva napada Nemaca. 

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Izveštaj za prošlu godinu pod nazivom Kriminal u kontekstu imigracije, analizirao je ubistva, napada, pljačke i seksualna napastvovanja.

Istraživanje je imalo za cilj da pokaže u koliko krivičnih dela su umešani tražioci azila i izbeglice, kao i migranti koji čekaju deportaciju i oni kojima je Nemačka već dala boravište.

Broj Nemaca koje su u 2018. godini ubili migranti iznosi čak 230 osoba, što je duplo više nego u 2017. godini.

Kada su u pitanju seksualna napastvovanja od strane azilanata i izbeglica brojka je skočila na 3.260 silovanih Evropljanki.

U totalu polovina krivičnih dela počinjena je od strane migranata sa 46.336 out of 101.956, što je zastrašujuće imajući u vidu da migranti ne čine 50% populacije u Nemačkoj. Ovo je veliki porast u odnosu na 19% 2017. godine.

Sa druge strana broj krivičnih dela počinjenih od strane Nemaca nad azilantima i izbeglicama iznosi 8.455, a u 2018. godini samo 18% napada koji su rezultirali ozbiljnijim fizičkim povredama ili ubistvom migranata počinili su Nemci što znači da su migranti u 72% žrtve pripadnika sopstvene populacije, dok Nemci u skoro 50% slučajeva bivaju napadnuti od strane migranata.

Prema podacima policije u Nemačkoj 300.000 migranata čeka azil, a 697.000 migranata trenutno ima status izbeglice.

Izvor: Dnevna Gazeta/Glas Evrope

Više u ovoj vesti možete pročitati na engleskom jeziku klikom OVDE.

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite