Bajatović optužen za kriminalizaciju FK Vojvodina i očajne rezultate kluba!

Bajatović optužen za kriminalizaciju FK Vojvodina i očajne rezultate kluba!

Fudbalska sezona 2018/19 za Staru damu ostaće u senci korupcije, kriminala i sistemskog uništavanja kluba od strane uprave, koja je svoju nesposobnost pokazala trenutnom pozicijom ovoga kluba u domaćem takmičenju. 

Nezadovoljstvo navijača kulminiralo je lošim rezultatima ali i kriminalizacijom ove institucije koju predvodi Dušan Bajatović.

Tokom prelaznog roka dovedeno je 16 igrača čiji je ceh najveći u dosadašnjoj istoriji kluba, pritom su davane ogromne svote za dovođenje igrača i komisije.

Da je sistem u raskolu svedoči činjenica da je tim napustilo 5 vrhunskih fudbalera i omladinskih reprezentativaca ali i nekoliko odličnih trenerskih stručnjaka.

Bahatost, lopovluk i samovolja očigledno kod Bajatovića ne poznaju granice pa tako od kluba sa renomeom pokušava napraviti svoju privatnu filijalu iz koje će izvlačiti ogromne svote novca.

Da ima isključivo ljubav prema ličnoj koristi, a nikako prema klubu i njegovim rezultatima, pokazuje činjenica da se on i uprava nisu udostojili čestitati 105 godina postojanja ove institucije.

Čini se ipak da postoji granica strpljenja kada su u pitanju navijači i svi oni kojima je Vojvodina u srcu. Očigledno nezadovoljstvo kulminiralo je na nekoliko prethodnih mečeva što je jasan znak da princezi na zrnu gasa iz Ravnoga sela i njegovim poltronima nije mesto u ovom klubu.

 

Izvor: Nacionalist.rs

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite