GORELE SU I NAŠE CRKVE: Status Nikole Rokvića o požaru u Notr Damu digao buru (FOTO)

GORELE SU I NAŠE CRKVE: Status Nikole Rokvića o požaru u Notr Damu digao buru (FOTO)

Ceo svet veoma je tužan zbog ovog događaja, a mnoge poznate ličnosti oglasile su se na društvenim mrežama i izrazile tugu.

Neki od njih su Nikola Rokvić, Dara Bubamara, Ana Sević, Boško Jakovljević i drugi. Veliku pažnju privukao je post Nikole Rokvića.

“Pravi hrišćanin, pravi pravoslavac, pravi Srbin se nikada ne raduje tuđoj nesreći! Izgorela je hrišćanska svetinja! Ista ona koja je 1389. godine svojim zvonima oglasila veliku srpsku žrtvu na Kosovu…Velika većina tuguje zbog velikog gubitka… Gorele su i naše crkve, dobro znamo kakav je to osećaj… Budimo ljudi”, napisao je Nikola u opisu fotografije na kojima vidimo katedralu u plamenu.

Pročitajte još:
PESNICA KAO MALJ: Nabildovani migrant preprečio put kamiondžiji, pa dobio nokaut! (VIDEO)
ALAH JE VELIKI: Migranti se veselili na ulici, dok je goreo Notr Dam! (FOTO/VIDEO)
VUČIĆ: Traže da priznamo celo Kosovo, samo sam ja hteo rešenje i podelu ali… (VIDEO)

MIGRANTI SLAVILI POŽAR U NOTR DAMU- Nasmejana lica i radost pojedinih migranata na prizor Notr Dama u plamenu, razbesneo je društvene mreže u Francuskoj.

Ispod video snimaka na Fejsbuku na kojima se vidi čuvena katedrala Notr Dam kako gori, veliki broj migranata kačio je uvredljive šovinističke komentara i ostavljali su rekaciju označenu kao osmeh i srce, kako bi poručili da su srećni što jedan od najvećih simbola hrišćanstva u Zapadnoj Evropi gori.

Foto aparati oko katedrale snimili su grupe migranata koji se se skupile ispred katedrale da proslave vatrenu stihiju, a mogla su se videti brojna nasmejana lica. Više o ovoj vesti možete pročitati klikom OVDE.

Izvor: Alo

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite