ISTERALI IH GLADNE: Predsednica kongresa SAD izbacila migrante iz svoje vile! (VIDEO)

ISTERALI IH GLADNE: Predsednica kongresa SAD izbacila migrante iz svoje vile! (VIDEO)

Nensi Pelosi političarka koja najvatrenija zastupa ideju da migrantima treba dozvoliti slobodan ulaz u Ameriku, odbila je da primi grupu ileglanih migranata bez krova nad glavom u svoju multi-milionsku vilu u Kaliforniji, a odbila je i da ih nahrani iako su je zamolili za sendviče jer su bili gladni. 

Laura Lumer aktivistkinje protiv ileglne migracije i migrantskog nasilja, pokupila je grupu migranata sa ulice i odvela ih u dvorište političarke Nensi Pelosi koja je spiker u američkom kongresu, što predstavlja najvišu funkciju u toj instituciji sličnu predsedniku parlamenta u evropskim zemljama. Pelosi je članica demokratske stranke i podržava masovnu migraciju, a zidove protiv migranata ja nazvivala nemoralnim.

Nensi Pelosi gaji globalističke stavove i veruje da migrantima treba dozvoliti slobodan ulazak na tlo Sjedinjenih Američkih Država, pa je američka aktivistkinja jevrejskog porekla Laura Lumer odlučila da testira humanost političarke tako što je dovela grupu migranata koji nemaju gde da prespavaju ispred vile Nensi Pelosi, jer kako Lumer ističe pravilo slobodnog ulaska na tlo vaše zemlje treba da se primeni i na kuću političarke koja se nalazi na teritoriji SAD.

Lumer je ispred vile došla sa grupom ilegalnih migranata iz Meksika i Gvatemale, aktivistkinja je sa migrantima preskočila manji zid kojim je ograđena vila i unela unutra šator, dekorisan sa slikama ljudi za koje se kasnije ispostavilo da u žrtve ubistava koje su migranti počinili nad građanima SAD.

Migranti su došli na vrata predsednice Kongresa i zatražili da uđu unutra i spreme sendviče u kuhinji, jer su gladni, ali im nije dozvoljeno da uđu unutra.

Vrata su zaključana, a Laura Lumer kaže da je Pelosi time pokazala svoje licemerje jer dok propagira politiku „otvorenosti i otvorenih granica“ ne želi da primi migrante u svoju vilu.

Aktivisti su reakcijom policije izbačeni iz dvorišta, na šta je Lumer na video snimku rekla „Evo sad nas deportuju“.

Izvor: Dnevna Gazeta/Dejli Koler

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite