Holivudska glumica Šarliz Teron promenila pol sinu! (VIDEO)

Holivudska glumica Šarliz Teron promenila pol sinu! (VIDEO)

Holivudska glumica Šarliz Teron poznata po ultra-liberalnim stavovima, je usvojila dvoje dece dečaka i devojčicu sada je otkrila da „zapravo ima dve ćerke“. Kontraverzna glumica odlučila je da sinu nametne identitet devojčice, nakon što joj je jednom prilikom sa 3 godine rekao da nije dečak. 

Naime, ona je usvojila dečaka Džeksona i ćerku Augustu, ali sada je za britanske medije ispričala da joj je Džekson još kada je imao tri godine navodno rekao da nije dečak i da se ona od tada prema njemu ophodi kao prema devojčici.

– Eto! I ja sam mislila da je dečak. Dok me nije pogledala s tri godine i rekla: „Nisam dečak!“ – ispričala je glumica za „Daily Mail“.

Ona je rekla da se u život ćerki neće mešati jer imaju potpuno pravo da „pronalaze sebe“.

Glumica nije obrazložila zbog čega dete sa 3 godine treba shvatiti ozbiljno kada izgovori da nije dečak, ali tvrdi da je to njihovo „pravo“.

– Učiniću sve što je u mojoj moći da deca imaju prava koja im pripadaju.

Inače, Šarliz stara 43 godine je u mladosti glasila za jednu od najlepših žena Holivuda, ali je ipak sama, a izjavom: „Slobodna sam već skoro deset godina. Neka netko konačno pokaže mu*a i priđe mi“ demantovala je učestale glasine o njoj i Bred Pitu.

Glumica nije saopštila da li je detetu davala veštačke hormone i blokatore puberteta koji se daju deci koja tvrde da su „transrodna“. Ova procedura popularna među roditeljima „transrodne dece“ izaziva nepovratnu hemijsku kastraciju.

Glumica se našla i pod udarom kritika da je sugerisala detetu da treba da se ponaša kao devojčica, kako bi skrenula pažnju na sebe u liberalnim main-stream medijima i ponovo oživela svoju karijeru. Kako navode izuzetno je mala verovatnoća da usvojeno dete iz Afrike bude „transrodno“ jer je ta pojava izuztetno retka kao i da prilikom usvajanja naleti na holivudsku glumicu koja gaji krajnje liberalna gledišta.

Izvor: Dnevna Gazeta/Blic

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite