HAOS NA PROTESTU OPOZICIJE: Žena uletela u masu kolima, pa počelo šutiranje!

HAOS NA PROTESTU OPOZICIJE: Žena uletela u masu kolima, pa počelo šutiranje!

Posle završetka protesta „Jedan od pet miliona“ večeras se dogodio incident u blizini skupštine, kada je jedna žena ušla u masu demonstranata kolima. 

Posle obraćanja kod RTS-a dok su se učesnici razilazili žena je kolima pokušala da prođe raskrsnicu Bulevara kralja Aleksandra i Kneza Miloša tvrdeći da nije znala da je u toku protest i da nije videla da je policija zatvorila ulicu za saobraćaj.

Sa druge strane, učesnici protesta su je optužili za provokaciju.

Posle rasprave kod skupštine došlo je do udaranja u automobil, a žena je produžila kolima svojim putem, dok su se učesnici protesta razišli.

Srpska napredna stranka (SNS) ja za napad optužila SzS, i tvrde da žena u kolima nije kriva, jer su nakon njihovog protesta samo koristili svoja prava i u skladu sa saobraćajnim propisima želeli da se kreću glavnim gradom.

„Da fašizmu, nasilju i huliganstvu Saveza za Srbiju nema granica svedoči i to što im nije bilo dovoljno da vređaju, psuju i pljuju građane, već su šutirali i udarali pesnicama njihove automobile“, navodi SNS u saopštenju.

Naprednjaci smatraju da je ovakvo nasilje nedopustivo i da je krajnje vreme da država Srbija stane na put, kako kažu, narastajućem nasilju, fašizmu i maltretiranju građana od strane lidera i pristalica SZS.

Izvor: Tanjug/Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite