TEKBIR, ALAH AKBAR: Migranti napali političara, podmetli 20 požara i pljačkali grad! (VIDEO)

TEKBIR, ALAH AKBAR: Migranti napali političara, podmetli 20 požara i pljačkali grad! (VIDEO)

Šokantni snimci iz Danske pokazuje policiju koja obara napadača koji se zaleteo na političara političara, a veliki broj migranata zatim počinje nerede. Incidenti se use desili na skupu posvećenom terorističkom napadu u Kopenhagenu 2015 godine. 

Advokat i političar Rasmus Paludan policijom unutar kordona na protestu u Kopenhagenu, zbog opasnosti od agresivne reakcije lokalnih muslimana zbog performansa se Kuranom.

Snimak pokazuje Rasmusa kako hvata Kuran koji mu dobacuje saradnik, a onda je nastao haos.

Migranti radikalno islamističkih gledišta napali su političara uz povike Tekbir i Alahu Akbar, dok su drugi migranti počeli da prave incidente sa kordonom. Na snimku se mogu videti i diskriminisane žene koje na sebi nose hidžab, kako dobacuju uvrede političarima.

Neredi su se nastavili ceo dan, a agresivni mladi migranti su na policiju bacali kamenice i pirotehnička sredstva.

Vatrogasna brigada odgovorila je na čak 20 požara, a u izlivu agresije napadane su prodavnice i nasumično su spaljivani automobili.

Paludan navodi da je njegov protest posvećen terorističkim napadu u Kopenhagenu 2015 godine, u kome su islamisti u 3 odvojne pucnjave ubili dvoje civila i ranili 5 policajaca i da je ovo uradio sa Bibilijom ne bi imao ovakvu nasilnu reakciju hrišćana na performans.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite